Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru buldoexcavator Volvo BL70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL70
Cod produs
MVX7ZCS5-A
Out Of stock
Descriere
Esti in focurile reparatiilor? Cere sa fii asistat de catre un profesionist pentru identificarea echipamentelor. Stii si tu cat de mult conteaza, pe termen lung, sa alegi variantele corecte! Acest simering pinion atac Volvo BL70 este cel mai eficient mod prin care iti poti proteja sistemul de transmisie finala si, implicit, economiile tale pe termen lung! Piesa noastra de schimb este o creatie tehnica profitabila, de o calitate garantata! Provine din cadrul celor mai moderne ateliere de creatie tehnica - Original Carraro, si promite sa reziste mult timp! Simeringul pentru punte fata se regaseste la noi pe rafturi, fiind si foarte usor de livrat, chiar daca esti la sute de kilometri distanta!

Toate investitiile pe care le faci in utilajul tau se intorc la tine inzecit, prin rezultatele muncii! Aceasta este o certitudine, cu atat mai mult cu cat roadele muncii tale sunt palpable! Avem un depozit care clocoteste de varietatea echipamentelor gazduite. Piesele noastre sunt moderne, fiabile, prelucrate impecabil si foarte usor de identificat alaturi de agentii nostri! Alaturi de noi depasesti orice dificultate si inveti sa-ti intretii utilajul pe termen lung! Asteptam sa ne apelezi! Hai sa discutam despre un plan personalizat de intretinere!

Produsul este perfect compatibil si cu modelul Volvo BL70B.

Un singur apel si e ca si rezolvat!
Acest simering pinion atac pentru buldoexcavator Volvo BL70 este conceput sa raspunda eficient nevoilor utilajului tau si sa reziste la exploatare de durata, fara batai de cap si fara intreruperi. Este fabricat dupa standarde inalte, intr-unul dintre cele mai bine cotate laboratoare de creatie tehnica de pe teritoriul Italiei. Elementul a fost conceput dintr-un cauciuc fluor (FPM) rezistent la temperaturi inalte si toxicitate. Rolul sau este sa tina lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Este super rezistent si poate sa izoleze angrenaje ce mijlocesc uleiuri si carburanti.

Apeleaza-ne si cere sa fii asistat! Avem consultanta gratis!
Clientii nostri ne cauta pentru orice. Fie au intrebari de pus, fie vor sa rezolve neclaritati referitoare la montaj. Ne suna atunci cand sunt imobilizati, ne suna atunci cand vor sa cunoasca anumite aspecte legate de modelul utilajului. Asa ca pune mana pe telefon si ia legatura cu agentii nostri, care iti ofera un serviciu de consultanta de calitate! Ai oportunitatea sa construiesti un parteneriat constructiv si de durata alaturi de noi!

O piesa de schimb care a ajuns pe rafturile noastre a trecut testul calitatii si isi merita locul. Un asemenea simering pinion atac Volvo BL70 se livreaza impreuna cu certificatul sau de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!
Ajungem in orice parte a tarii si facem asta cu maximum de energie si viteza. Din respect pentru timpul tau vrem sa te ajutam sa-ti remediezi utilajul in timp util. Primesti acest simering pinion atac Volvo BL70 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs sau il pori ridica personal din sediul nostru, daca vrei sa ne vizitezi. Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea simeringului. Apeleaza la un atelier de specialitate si ai grija sa verifici si bucsa care asigura sustinerea planetarei. Ar fi un moment oportun sa o schimbi, pentru o imbunatatire completa. Este foarte important ca elementul ce penetreaza simeringul la interior sa fie fix (sa nu aiba joc), altfel, orice abatere pe care bucsa nu o poate prelua, poate deforma simeringul.

Specificatii tehnice:
• 35mm diametru interior
• 52mm diametru exterior
• 16mm grosime
• Material: FPM cauciuc fluor

Codul produsului: MVX7ZCS5-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura