Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru buldoexcavator Volvo BL70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL70
Cod produs
6Y3UI07F-A-BT
Out Of stock
Descriere
Magazinul nostru este universul tehnic gata sa-ti ofere absolut orice ai putea avea nevoie pentru ca activitatea ta sa nu fie intrerupta de nesuferitele defectiuni. Da, poti sa fii temeinic asistat tehnic si sa poti beneficia de produse de ultima ora, la preturi avantajoase! Acest simering pinion atac Volvo BL70 este un reper excelent, asadar si extrem de uzual printre clientii nostri! Se regaseste pe stoc chiar acum si poate fi livrat in orice moment, pentru a-ti fi de folos!

Clientii nostri sunt mereu satisfacuti de profesionalismul cu care ne desfasuram activitatea. Alege si tu sa ai parte de o experienta tehnica exceptionala alaturi de echipa noastra. Expertii nostri iti vor facilita achizitionarea piesei corecte si te vor insoti in fiecare etapa a procesului de reparatie. Totodata, iti punem la dispozitie o suita completa de servicii tehnice: verificarea compatibilitatii piesei cu utilajul tau, asistenta tehnica la plasarea comenzii si un atelier de montaj mobil.

Poti comanda aici un simering pinion atac Volvo BL70 pentru buldoexcavatorul tau! Il vei obtine la un pret foarte bun.
Rolul piesei este de a asigura etansarea carcasei puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Atuul principal al simeringului este faptul ca iti ofera cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre buldoexcavator si piesele echivalente. Este indicata si schimbarea bucsei totodata, pentru a te asigura ca reparatia este mai completa.

Alaturi de noi poti avea o experienta tehnica completa, prin serviciul nostru gratuit de consultanta!
Cand colaborezi cu ACN Piese Utilaje, vei avea parte de o experienta tehnica completa si profesionista. Colegii nostri sunt mereu pregatiti sa iti vina in ajutor. De la identificarea componentelor potrivite, pana la plasarea unei comenzi sau recomandarea unui mecanic experimentat, aici vei gasi tot suportul de care ai nevoie.

Stim ca vrei sa faci alegerea corecta. De aceea vei regasi in pachetul primit, pe langa acest simering pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL70 comandat, factura si certificatul de garantie aferent (valabil 6 luni). Bucura-te din plin de componenta noua, fara nicio grija!

Conteaza pe firma noastra pentru o livrare prompta! Deoarece vrem sa ai un buldoexcavator functional in cel mai scurt timp posibil, noi colaboram cu cele mai bune firme de curierat din tara. Pachetul tau va fi livrat in decursul unei zile lucratoare, indiferent de coltul de tara in care te afli. Totodata, metoda de plata este ramburs si poti verifica continutul coletului inainte de a-l achita.

Daca preferi sa ridici acest simering pinion atac Volvo BL70 comandat personal, vino la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Montarea corecta a piesei comandate este extrem de importanta pentru bunastarea utilajului tau. Un montaj executat de un mecanic profesionist iti va garanta un vehicul care functioneaza impecabil si o componenta care va rezista pe termen lung. Noi iti putem pune la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si iti vor monta piesa comandata sau pot efectua reparatiile necesare. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre colegii nostri!

Specificatii tehnice

Produsul este fabricat din FPM (cauciuc fluor carbon) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii. Simeringul are urmatoarele dimensiuni:

Diametru interior: 65mm
Diametru exterior: 92mm
Inaltime la interior: 15mm
Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului: 6Y3UI07F-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura