Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru buldoexcavator Volvo BL61B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61B
Cod produs
CLWSF8R9-A-BT
Out Of stock
Descriere
Acest simering pinion atac Volvo BL61B este un element esential din componenta buldoexcavatorului tau, popular si foarte solicitat pe site-ul nostru! Este oricand disponibil aici pentru tine si poate fi livrat in orice zona din tara. Depozitul nostru, in general, este un asistent foarte dinamic, fiind super dotat cu piese de schimb de cea mai buna calitate. De aici preluam noi situatia. Acum ca ai accesat deja aceasta pagina, navigheaza putin si verifica piesele potrivite pentru vehiculul tau.

Vei regasi mii de piese superioare din punct de vedere calitativ, la preturi accesibile. Si pentru ca vrem sa ai parte de un raport calitate-pret exceptional, iti recomandam o piesa fiabila. Simeringul propus de noi este fabricat in Italia, respectand cele mai stricte standarde de calitate din industria tehnica. Acum iti poti reabilita echipamentul detinut mai usor ca niciodata!

Acest simering pinion atac Volvo BL61B este ideal pentru evitarea patrunderii prafului si altor factori externi in interiorul angrenajului. Il poti comanda usor aici!
Atuul principal al simeringului este faptul ca iti ofera cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Rolul piesei este de a asigura etansarea carcasei puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre buldoexcavator si piesele echivalente. Este indicata si schimbarea bucsei totodata, pentru a te asigura ca reparatia este mai completa.

Iti oferim mereu un serviciu gratuit de asistenta tehnica exemplara! Daca ai nelamuriri sau doresti sa vorbesti cu un expert, noi suntem aici.
Inca nu esti convins? Ei bine, secretul din spatele afacerii noastre este o echipa formata din profesionisti, pasionati de ceea ce fac, dar si un depozit foarte bine aprovizionat. Nu conteaza cu ce problema tehnica te confrunti, atata timp cat apelezi la noi. Este placerea noastra sa te ajutam la fiecare pas, indiferent ca este vorba de identificarea pieselor corecte pentru buldoexcavator, de plasarea comenzii sau de montajul lor.

Ai retineri in ceea ce priveste acest simering pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL61B recomandat de noi? Deoarece vrem sa te bucuri din plin de achizitia facuta, in colet vei regasi, alaturi de produsul comandat, factura si un certificat de garantie valabil 6 luni. Astfel, daca este montata corect, componenta va functiona optim si tu nu va trebui sa o inlocuiesti prea curand.

Stim cat de important este pentru tine sa nu ratezi nicio clipa. Cand vorbim de munca, timpul inseamna bani. Noi ne asiguram ca produsul ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil. Plasezi comanda, primesti confirmarea ei si pachetul pleaca deja spre tine. Simplu, nu-i asa? Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica piesa primita la livrare. Poti ridica acest simering pinion atac Volvo BL61B si personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Agentii nostri si producatorii pieselor recomanda sa expui utilajul tau exclusiv unui atelier de specialitate. Oricum, in acest caz, ar fi momentul potrivit sa verifici si sa inlocuiesti elementele conexe, pentru un montaj optim. Asadar este nevoie de un profesionist care sa inlocuiasca rulmentii ce asigura sustinerea pinionului. O deosebita atentie se indreapta si catre elementul ce penetreaza simeringul la interior, pentru ca acesta nu trebuie sa aiba joc, pentru a nu deforma piesa.

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Simeringul este fabricat din FPM (cauciuc fluor carbon), ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii.

Codul produsului: CLWSF8R9-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura