Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ax cutie de viteze pentru buldoexcavator Volvo BL61B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
86B2NDK4-AT
Out Of stock
Descriere
Fa cunostinta cu acest ax cutie viteze buldoexcavator Volvo BL61B impecabil! Este extrem de rezistent, pregatit sa faca fata celor mai dificile provocari. Oricat de intens ar fi solicitat, isi va indeplini cu succes misiunea, aducand un plus de eficienta utilajului tau. Calitatea superioara Carraro isi demonstreaza si de aceasta data reputatia, oferindu-ti o componenta de cursa lunga, pe care te poti baza. Asigura-i un montaj ca la carte si o intretinere corespunzatoare si scapi de-o grija pentru multa vreme!

Vei gasi la noi orice piesa ti-ar fi necesara pentru a-ti insanatosi utilajul cand da semne de oboseala. Exploreaza pe indelete oferta noastra si lasa-te surprins de calitate! In plus, ca sa fie treaba si mai simpla, iti oferim o serie de servicii conexe foarte utile in tot ce tine de intretinerea utilajului tau. Ia legatura cu noi si descopera multiplele beneficii pe care le poti avea!

Ax cutie viteze buldoexcavator Volvo BL61B - mizeaza pe calitate si vei vedea diferenta!

Parte esentiala in arhitectura utilajului tau, sistemul de transmisie este cel responsabil cu miscarea si are o multime de componente cu roluri bine definite. Axul acesta este una dintre componentele sale de forta. El are misiunea de a ajuta la transmiterea si controlarea miscarii de rotatie din cutia de viteze. Pentru a-si indeplini sarcina cu brio, dantura pinioanelor sale trebuie sa se prezinte impecabil. Asta inseamna ca ar fi bine sa acorzi atentia cuvenita lubrifierii lor, ca sa le prelungesti astfel durata de viata si sa le mentii eficienta.

Iti facem mai usoara misiunea! Contacteaza-ne!

Nesuferite mai pot fi defectiunile, nu-i asa? Ne-am propus sa-ti luam de pe umeri o parte consistenta din povara lor, oferindu-ti suportul tehnic de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii. Cand ai dubii in ce priveste cauza problemei sau remediile necesare solutionarii acesteia, intreaba-ne! Beneficiezi gratuit de consultanta tehnica centrata pe nevoile tale! Un sfat potrivit la momentul potrivit te va scuti de o multime de eforturi si cheltuieli inutile. Profita de avantajele pe care ti le oferim fara costuri ascunse!

Livrare

Stim ce inseamna o zi de lucru pierduta si nu te vom lasa sa astepti prea mult piesa dorita. Acest ax cutie de viteze pentru buldoexcavator Volvo BL61B porneste catre tine imediat ce ne contactezi online sau telefonic pentru a stabili detaliile comenzii. Ai posibilitatea expedierii prin curier rapid sau cea de a-l ridica personal de la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Montaj

Nu-ti asuma riscurile unui montaj defectuos! Sunt considerabile. Actioneaza cu maxima responsabilitate si vei face cu adevarat economii. Un nea Gica monteaza piesa cum se pricepe, iti ia banii si asteapta sa-l chemi iar nu peste mult timp. Un profesionist isi face treaba impecabil de la A la Z, garantand rezultatele interventiei sale. Daca ai nevoie de un mecanic de incredere, nu ezita sa ne dai de stire si rezolvam problema!

Specificatii tehnice

Lagare - diametru 40mm

4 pinioane cu:

12 dinti, diametru 52mm
17 dinti, diametru 69mm
28 dinti, diametru 108mm
39 dinti, diametru 144mm

Lungime = 310mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura