Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ax cutie de viteze pentru buldoexcavator Volvo BL60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL60
Cod produs
4FIKH9AJ-AT
Out Of stock
Descriere
Masinaria ta are nevoie de componente puternice pentru a putea da randamentul scontat si a functiona in parametri optimi, fara prea multe intreruperi. Stim ca nu-ti fac placere defectiunile, de aceea iti recomandam acest ax cutie viteze buldoexcavator Volvo BL60 super rezistent pentru inlocuirea celui deteriorat. Ai in fata o piesa de inalta calitate fabricata de Carraro! Duce mult si bine, oricat de intens ar fi solicitata, asigurand o functionare impecabila a sistemului de transmisie la nivelul cutiei de viteze. Mergi la sigur cu asa piesa!

Vrei mai multe detalii despre particularitatile si functiile sale? Specialistii nostri iti stau la dispozitie! Nu te sfii sa pui intrebari, sa ceri explicatii si lamuriri sau sa expui pe indelete problemele tehnice pe care le intampini. Avem solutii oricat de complicata ti-ar parea situatia! Suna-ne sau scrie-ne!

Ax cutie viteze buldoexcavator Volvo BL60 - pregatit sa intre in actiune!

Parte esentiala in arhitectura utilajului tau, sistemul de transmisie este cel responsabil cu miscarea si are o multime de componente cu roluri bine definite. Axul acesta este una dintre componentele sale de forta. El are misiunea de a ajuta la transmiterea si controlarea miscarii de rotatie din cutia de viteze. Pentru a-si indeplini sarcina cu brio, dantura pinioanelor sale trebuie sa se prezinte impecabil. Asta inseamna ca ar fi bine sa acorzi atentia cuvenita lubrifierii lor, ca sa le prelungesti astfel durata de viata si sa le mentii eficienta.

Iti facem mai usoara misiunea! Contacteaza-ne!

Nesuferite mai pot fi defectiunile, nu-i asa? Ne-am propus sa-ti luam de pe umeri o parte consistenta din povara lor, oferindu-ti suportul tehnic de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii. Cand ai dubii in ce priveste cauza problemei sau remediile necesare solutionarii acesteia, intreaba-ne! Beneficiezi gratuit de consultanta tehnica centrata pe nevoile tale! Un sfat potrivit la momentul potrivit te va scuti de o multime de eforturi si cheltuieli inutile. Profita de avantajele pe care ti le oferim fara costuri ascunse!

Livrare

Stim ce inseamna o zi de lucru pierduta si nu te vom lasa sa astepti prea mult piesa dorita. Acest ax cutie de viteze pentru buldoexcavator Volvo BL60 porneste catre tine imediat ce ne contactezi online sau telefonic pentru a stabili detaliile comenzii. Ai posibilitatea expedierii prin curier rapid sau cea de a-l ridica personal de la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Montaj

Nu-ti asuma riscurile unui montaj defectuos! Sunt considerabile. Actioneaza cu maxima responsabilitate si vei face cu adevarat economii. Un nea Gica monteaza piesa cum se pricepe, iti ia banii si asteapta sa-l chemi iar nu peste mult timp. Un profesionist isi face treaba impecabil de la A la Z, garantand rezultatele interventiei sale. Daca ai nevoie de un mecanic de incredere, nu ezita sa ne dai de stire si rezolvam problema!

Specificatii tehnice

Lagare - diametru 40mm

4 pinioane cu:

12 dinti, diametru 52mm
17 dinti, diametru 69mm
28 dinti, diametru 108mm
39 dinti, diametru 144mm

Lungime = 310mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura