Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ax 4x4 cutie de viteze pentru buldoexcavator Volvo BL60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL60
Cod produs
8L5W7NJS-MI
Out Of stock
Descriere
Suntem 100% implicati in tot ce te poate ajuta, avem zeci de mii de piese de calitate pe rafturi iar echipa noastra tanara dar experimentata exercita o preocupare constanta pentru satisfacerea nevoilor tale! Ai nevoie de reparatii la sistemul de transmisie? Gasesti aici un element de forta, acest ax 4×4 cutie viteze Volvo BL60 original, de exceptionala calitate! Nu mai trebuie sa te convingem ca piesele originale Carraro demonstreaza calitate maxima si rezistenta indelungata in cele mai grele conditii de lucru, pentru ca sunt fabricate in ateliere renumite pentru asta, din cele mai bune materiale! Ai acum acest ax pe stoc, la un pret foarte bun!

Suna-l pe consultantul nostru, cere o oferta! Putem gasi oferte personalizate, idei optime de depanare, putem alcatui impreuna un plan de intretinere special conceput pentru utilajul tau greu incercat. Cere o oferta, suna-l pe consultantul nostru si vei afla mereu ceva nou, poti intreba tot ce te intereseaza! Forta echipei noastre si optimismul cu care te intampina sunt contagioase, vei avea imediat ce ne contactezi un sentiment de relaxare, de siguranta ca totul se va rezolva bine si la timp, pentru ca stim ca te grabesti!

Ax 4×4 cutie viteze Volvo BL60 - piesele originale sunt mereu prima ta optiune!
Orice piesa produsa in atelierele Carraro, are deja un statut, i se recunoaste din start calitatea! Acest ax este un element de forta care transmite puterea  de la cutia de viteze catre puntea fata. Axul se uneste cu flansa de cardan, iar flansa asta e legata la cardanul puntii fata. Cardanul la randul lui transmite puterea catre punte si de la punte e transmisa catre roti. Renumele pieselor Carraro este de notorietate mondiala, poti conta oricand pe calitatea lor!

Suntem aici pentru tine, intreaba-ne, e gratis!
Gasesti la noi cea mai sigura si rapida sursa de informatie tehnica pe care o poti accesa! Nu pierde timp pretios cand ne poti intreba tot ce te chinuie mai tare: despre piese, despre serviciile noastre, despre termene de livrare sau de garantie, sau orice iti trece prin cap legat de utilajul tau! Castigi eficienta, stim ce inseamna o zi de lucru pierduta, te putem sfatui, trebuie doar sa ne suni!

Garantie
Certificatul de garantie pentru acest ax 4×4 cutie de viteze pentru buldoexcavator Volvo BL60 este valabil 6 luni, pentru eventuale defecte de fabricatie.

Livrare
Esti grabit si suparat ca utilajul tau e defect? Stim, si acceleram livrarea la maxim! Livram acest ax 4×4 cutie viteze Volvo BL60 in 24 de ore, cu plata ramburs, oriunde te-ai afla in tara. Daca te grabesti, il poti ridica imediat din depozitul nostru!

Montaj
Sansa unei piese de buna calitate de a-si juca rolul la capacitate maxima depinde de montajul profesionist! Protejeaza-ti investitia, cheama un mester cu experienta in asamblarea pieselor din sistemul de transmisie pentru a monta axul pe care ti-l recomandam. Consulta plansa tehnica a produsului inainte de a incepe procesul de montare. Daca ai nevoie de ajutor profesionist, suna-ne! Avem peste tot prin tara parteneri, tehnicieni priceputi cu ateliere mobile care te pot ajuta!

Specificatii tehnice

Diametru = 45mm
Diametru = 70,8mm
Diametru= 50,5mm
Diametru = 44,7mm
Pinion, 24 dinti, diametru 49,5mm
21 caneluri, pe un diametru de 34,8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura