Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru buldoexcavator Volvo BL71B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL71B
Cod produs
D6AI2UH3-A-BT
Out Of stock
Descriere
Nu esti satul sa inlocuiesti piesele de o calitate indoielnica la un interval regulat de timp? Alege fiabilitatea si fii lipsit de orice grija! Cand colaborezi cu magazinul ACN Piese Utilaje vei obtine cea mai buna solutie posibila pentru vehiculul pe care il administrezi. Vrei acest simering pinion atac Volvo BL71B pentru buldoexcavator? Noi ti-l oferim la un pret accesibil. Economiseste timp si bani alaturi de noi. Ce mai astepti? Stationarea fortata provocata de o defectiune inseamna timp irosit si bani pierduti.

Intoarce-te la munca numaidecat si dobandeste succesul mult dorit! Ca sa iti usuram treaba, noi ne ocupam de cele doua aspecte cruciale in acest domeniu: fiabilitate si promptitudine. Piesele de schimb care se afla pe rafturile noastre sunt intotdeauna fabricate din materiale durabile, menite sa reziste sub orice circumstante. De asemenea, componentele iti vor fi livrate prin curier - timpul estimativ de asteptare este de o zi lucratoare.

Poti comanda acest simering pinion atac Volvo BL71B chiar aici! Iti garantam un pret rentabil si o componenta de top.
Rolul piesei este de a asigura etansarea carcasei puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Atuul principal al simeringului este faptul ca iti ofera cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre buldoexcavator si piesele echivalente. Este indicata si schimbarea bucsei totodata, pentru a te asigura ca reparatia este mai completa.

Noi suntem gata sa raspundem tuturor solicitarilor tale, intrucat toti clientii nostri beneficiaza de serviciul nostru gratuit de consultanta!
Aici vei beneficia si de o suita de servicii tehnice exemplare. Cu ajutorul echipei noastre vei gasi piesa corecta, vei plasa o comanda in timp util si vei primi piesa numaidecat. Totodata, daca ai nevoie de un mecanic care se pricepe la ceea ce face, noi iti putem recomanda un expert! Tot ce ai de facut este sa iei legatura cu noi, online sau telefonic. De asemenea, nu ezita sa ne contactezi in caz ca ai vreo nelamurire sau vrei sa verifici compatibilitatea produsului cu echipamentul tau.

Acest simering pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Volvo BL71B merita increderea ta deplina, intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Sunt foarte rare aceste situatii, insa ceea ce trebuie sa stii este ca, daca ti se intampla tie, atunci te ajutam sa gasesti o rezolvare in favoarea ta.

De indata ce ai plasat o comanda, echipa noastra se mobilizeaza pentru ca tu sa ai acest simering pinion atac Volvo BL71B la usa ta cat mai repede posibil! Plata se face ramburs la primirea coletului, cand ai oportunitatea sa te asiguri ca totul este in regula. Poti opta si pentru preluarea personala a pachetului, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

O piesa de schimb montata corect inseamna un singur lucru: durabilitate! Asa, utilajul tau va functiona impecabil si componenta va avea o durata de viata lunga - pentru ca tu sa te bucuri din plin de investitia facuta. Noi iti oferim, daca doresti, serviciile celor mai buni mecanici cu care colaboram si un atelier mobil performant. Acestia se vor deplasa la punctul de lucru al utilajului tau si vor monta piesele comandate sau pot efectua reparatiile de care ai nevoie. Informatii aditionale despre acest serviciu iti pot oferi reprezentantii nostri din departamentul tehnic.

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Simeringul este fabricat din FPM (cauciuc fluor carbon).

Codul produsului: D6AI2UH3-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura