Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate buldoexcavator Komatsu WB91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91
Cod produs
128FAGJE-IA
Out Of stock
Descriere
Performanta de cauti, alege acest rulment grup conic spate Komatsu WB91 extraordinar de bun! Carraro o fabrica in uzinele sale si face acest lucru fara cusur. Da mereu atentie micilor detalii pentru ca tu si utilajul tau sa va bucurati de performanta crescuta. Montarea rulmentului pe buldoexcavatoarele Komatsu WB91R-2, Komatsu WB91R-5 si Komatsu WB91R-5E0 este posibila. El este compatibil cu aceste modele, iar inlocuirea va fi un real succes!

Nu uita un aspect crucial al interventiei! Rulmentii se monteaza in pereche pentru a se asigura astfel o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Cat despre simering, el trebuie inlocuit tot acum. Asa, vei etansa optim puntea din spate la locul de intrare al pinionului de care am pomenit. Iti oferim gratuit consultanta tehnica gratuita, iar daca iti doresti un montaj profesionist, suntem la dispozitia ta.

Rulment grup conic spate Komatsu WB91 - realizat din cel mai bun material!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Acest rulment grup conic punte spate pentru buldoexcavator Komatsu WB91 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment grup conic spate Komatsu WB91 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura