Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata buldoexcavator Komatsu WB140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB140
Cod produs
VNUWG3SY-IA
Out Of stock
Descriere
Alege acest rulment grup conic fata Komatsu WB140 din depozitul nostru si vei fi pe deplin multumit! El garanteaza un maxim de eficienta si durabilitate, avand in vedere ca este o piesa de top. Piesa pe care ti-o propunem este originala Carraro, fabricata in Japonia din cele mai calitative materiale. Comand-o acum si o poti avea in cel mai scurt timp posibil! Il poti monta si pe buldoexcavatoarele Komatsu WB140-2, Komatsu WB140-2N, Komatsu WB140PS-2 si Komatsu WB140PS-2N.

Rulmentii trebuie montati in pereche. Aceasta metoda asigura o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa pinionului de atac. Este indicat sa schimbi si simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Te incurajam sa ne suni pentru a afla mai multe informatii despre acest produs. Iti prezentam cele mai avantajoase oferte disponibile! Oferim consultanta tehnica gratuita pentru fiecare piesa de care esti interesat, asa ca nu ezita sa ne contactezi!

Rulment grup conic fata Komatsu WB140 - o piesa deosebit de fiabila!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment grup conic punte fata pentru buldoexcavator Komatsu WB140 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram acest rulment grup conic fata Komatsu WB140 prin curierat rapid, in toata tara, iar tu poti verifica piesele inainte de a plati, astfel incat sa te asiguri ca totul este in ordine. Pentru ridicare personala, te asteptam la sediul nostru!

Cu montajul te putem ajuta tot noi. Doar solicita-ne acest lucru si iti trimitem, direct la punctul tau de lucru, personal specializat, in cel mai scurt timp posibil! Rulmentii trebuie montati cu ajutorul unei prese mecanice, pentru a evita deformarea acestora si, astfel, scurtarea perioadei lor de exploatare si afectarea eficientei lor. Suntem disponibili pentru orice tip de interventie e necesara la utilajul tau. Afla mai multe sunandu-ne chiar acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura