Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata buldoexcavator Komatsu WB146

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB146
Cod produs
32KERCYX-IA
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de rulmenti noi si de calitate? Alege acest rulment grup conic fata Komatsu WB146 din oferta noastra! Nu ezita si comanda chiar acum rulmentul si nu vei regreta! Este o piesa originala Carraro, produsa in Japonia. Ea satisface pe deplin orice proprietar de utilaj care isi doreste maxima performanta. Este foarte important sa alegi piese de inalta calitate, ca sa eviti schimbarea lor in viitorul apropiat. Piesa se poate monta fara probleme si pe buldoexcavatoarele Komatsu WB146-5 si Komatsu WB146PS-5.

Recomandam montarea in pereche a rulmentilor conici. Impreuna, ei asigura o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. De asemenea, este indicat sa schimbi simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Daca ai nevoie de informatii suplimentare despre acest rulment sau doresti sa afli daca piesa este compatibila cu utilajul tau, nu ezita sa ne contactezi. Oferim consultanta tehnica gratuita!

Rulment grup conic fata Komatsu WB146 - o piesa de origine extraordinara!
Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Pentru ca nu putem preveni situatiile neprevazute, le rezolvam rapid, inlocuind piesa defecta cu una perfecta. Acest schimb se poate realiza in prezenta certificatului de garantie, valabil 6 luni, pe care il primesti la achizitionare, alaturi de acest rulment grup conic punte fata pentru buldoexcavator Komatsu WB146 comandat.

Livrare
Poti sa primesti acest rulment grup conic fata Komatsu WB146 acasa, prin intermediul serviciilor de curierat rapid, care ajung in cel mai scurt timp posibil oriunde pe teritoriul tarii. De asemenea, ai avantajul de a putea deschide coletul pentru a te asigura ca piesele primite se afla in cea mai buna stare. O alta varianta este sa ridici piesele personal, de la sediul nostru, iar in cazul in care alegi aceasta optiune, te asteptam aici!

Montaj
Ai incredere in noi si nu vei regreta! Rulmentii pot fi afectati de loviturile de ciocan, de aceea este recomandabil sa fie folosita la montaj o presa mecanica, de care mecanicii nostri dispun si cu care iti vin in intampinare in cel mai scurt timp posibil, direct la punctul tau de lucru. Suntem la dispozitia ta pentru orice interventie necesara la utilaj, fie ca e vorba de reparatii, reconditionari sau doar verificari periodice.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura