Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata buldoexcavator Komatsu WB150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB150
Cod produs
FXKA98M3-IA
Out Of stock
Descriere
Alege acest rulment grup conic fata Komatsu WB150 din oferta noastra si iti asiguri o reparatie de durata! Comanda chiar astazi rulmentul si primesti o piesa originala Carraro. E fabricata in Japonia din cele mai rezistente materiale. Este o piesa inegalabila de catre altele din aceasta categorie! Rulmentii conici din imagini se pot monta si pe Komatsu WB150-2, Komatsu WB150-2N, Komatsu WB150AWS-2, Komatsu WB150AWS-2N, Komatsu WB150PS-2, Komatsu 150PS-2N, Komatsu WB150WSC-2.

Rulmentii se monteaza in pereche. Ajuti la asigurarea miscarii de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa a pinionului de atac. Este foarte indicat ca, odata ce schimbi rulmentii, sa inlocuiesti si simeringul. O etansare perfecta a puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac este necesara. Pentru mai multe detalii, colegii nostri sunt disponibili telefonic. Nu ai nimic de pierdut, ci doar de castigat! Obtii toate informatiile necesare unei achizitii care sa te bucure mult timp de aici inainte, complet gratuit!

Rulment grup conic fata Komatsu WB150 - doar in depozitul nostru gasesti ceea ce ai nevoie!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Acest rulment grup conic punte fata pentru buldoexcavator Komatsu WB150 are o perioada de garantie de jumatate de an, timp in care il poti schimba, daca apar situatii neprevazute. Certificatul de garantie il gasesti in colet.

Livrare
Livram peste tot in tara, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Plata se realizeaza in sistem ramburs, iar inaintea acesteia tu ai posibilitatea de a verifica starea pieselor in urma transportului. Noi iti recomandam sa faci acest lucru, deoarece astfel nu risti eventuale nemultumiri ulterioare. O alta varianta este sa te prezinti direct la sediul nostru, pentru a ridica acest rulment grup conic fata Komatsu WB150  unde te asteptam cu drag!

Montaj
Solicita-ne ajutorul la montaj si vei scuti multe alte intervetii inutile ulterioare si investitii neavantajoase! Specialistii nostri lucreaza impecabil, ajung rapid direct la punctul tau de lucru si iti vin in intampinare cu tot ceea ce este nevoie. Este foarte importanta in cazul montarii rulmentilor presa mecanica, deoarece ii protejeaza, prelungindu-le considerabil perioada de exploatare. Daca ai nevoie si de alte interventii la utilajul tau, nu ezita sa ne ceri ajutorul! Suna-ne acum si iti dam toate detaliile necesare!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura