Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata buldoexcavator Komatsu WB93

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93
Cod produs
R9SNYDU8-IA
Out Of stock
Descriere
Comanda acest rulment grup conic fata Komatsu WB93 din oferta noastra si beneficiezi de o piesa perfect originala, imediat! Rulmentul este de o calitate exceptionala, fabricat in Japonia si dovedit a fi deosebit de rezistent in toate conditiile de lucru. Piesa Carraro este perfecta in toate privintele! Acest rulment grup conic se poate monta si pe buldoexcavatoarele Komatsu WB93R-2 si Komatsu WB93S-5. Compatibilitatea este asigurata cu brio!

Montarea rulmentilor se realizeaza in pereche. In acest mod asiguri o miscare de rotatie fara excentricitate/fara joc fata de axa pinionului de atac. Este recomandabil sa montezi simultan rulmentii, impreuna cu simeringul. Acesta etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Suna-ne chiar acum la unul dintre numerele de telefon afisate pe site-ul nostru si beneficiezi de consultanta tehnica complet gratuita. Pentru orice piesa te intereseaza, ai toate informatiile necesare.

Rulment grup conic fata Komatsu WB93 - compatibilitate perfecta cu utilajul tau!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Exista o posibilitate foarte mica ca piesa sa nu functioneze optim, daca ai montat-o corect. Dar pentru astfel de situatii, va fi util certificatul de garantie pe care il adaugam in colet alaturi de acest rulment grup conic punte fata pentru buldoexcavator Komatsu WB93 comandat, valabil 6 luni de zile.

Livram acest rulment grup conic fata Komatsu WB93 comandat prin intermediul serviciilor de curierat rapid, care ajung in toata tara. Poti verifica piesele inainte de a plati, pentru a te asigura ca se conformeaza intrutotul asteptarilor tale. Modalitatea de plata este cea ramburs. Daca preferi sa ridici personal coletul, te asteptam la sediul nostru!

De-a lungul timpului ne-am creat colaborari cu majoritatea mecanicilor specialisti din tara, pentru ca tu sa ai parte de o manopera corespunzatoare, sa nu intampini probleme, sa investesti inteligent si sa te bucuri de achizitia facuta mult timp de aici inainte. Calitatea piesei reprezinta doar un aspect al intregului proces: este foarte important si cine se ocupa de montaj. Cu noi eviti riscul defectarii pieselor sau al scurtarii perioadei lor de exploatare.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura