Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata buldoexcavator Komatsu WB156

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB156
Cod produs
631Z5IC7-IA
Out Of stock
Descriere
Te-ai saturat de componente costisitoare care cedeaza dupa doar cateva utilizari? Vino la noi cand ai nevoie de piese de schimb! Si acest rulment grup conic fata Komatsu WB156 poate fi gasit la noi! Nu exista riscuri atunci cand apelezi la piese de origine, ca in cazul componentelor de schimb copiate. Alege Carraro si vei obtine rezultate durabile! Poti monta rulmentul si pe buldoexcavatoarele Komatsu WB156-5 si Komatsu WB156PS-5 fara absolut nicio problema! In plus, are si un pret foarte bun!

Nu ar trebui sa uiti un detaliu din aceasta poveste, este extrem de important! Rulmentii se monteaza de preferat in pereche, cu scopul de a se asigura o miscare de rotatie perfecta a pinionului de atac. Sa inlocuiesti tot acum si simeringul. El va etansa bine puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Nu vrei o echipa profesionista de mecanici care sa se ocupe de treaba asta? Venim la punctul tau de lucru! Suna-ne chiar acum!

Rulment grup conic fata Komatsu WB156 - utilajul tau isi doreste o piesa originala!
Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest rulment grup conic punte fata pentru buldoexcavator Komatsu WB156 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment grup conic fata Komatsu WB156 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura