Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Komatsu WB150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Pivot Komatsu WB150AWS-2 WB150WSC-2
Out Of stock
Descriere
Pivotul pentru buldoexcavatoarele Komatsu WB150AWS-2, WB150AWS-2N si WB150WSC-2 este un produs original Carraro, care reprezinta cea mai buna optiune pentru utilajul tau, atunci cand situatia impune inlocuirea pivotilor vechi cu unii noi.

In oferta noastra gasesti pivotul nou la un pret de exceptie.

Piesa beneficiaza de o garantie valabila 12 luni, de la momentul achizitiei. Garantia isi pastreaza valabilitatea in conditii de instalare corecta si gresare regulata.

Pentru a asigura o perioada de exploatare cat mai lunga a buldoexcavatorului, recomandam si schimbarea bucsei sferice odata cu pivotul. Gasesti ambele repere in stoc.

Inainte de a plasa orice comanda, poti verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii nostri tehnici.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta piesa?

Noi iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei, care poate efectua lucrarea la punctul de lucru al buldoexcavatorului. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid toate defectiunile care tin de utilaj, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, te asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: N0VGZXYM-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura