Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Komatsu WB150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB150
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este o platforma cu piese de schimb super rezistente si moderne, extrem de bine utilata si administrata. Aceasta carte de vizita este in slujba muncitorilor din intreaga tara, oferindu-le acestora suport tehnic in cele mai dificile momente.
Probabil ca utilajul tau are nevoie de cateva imbunatatiri, asa ca fa cunostinta cu acest pivot buldoexcavator Komatsu WB150 - o piesa de transmisie extrem de uzuala, cu vanzari foarte consistente si multiple aplicatii.

Sustinem agricultura si constructiile cu cele mai fiabile si rezistente piese!
Acest pivot pentru buldoexcavator Komatsu WB150 este fabricat cu multa responsabilitate, dintr-un aliaj metalic extrem de durabil, avand cele mai scazute sanse de a se rupe intr-o zi obisnuita de munca. Aceasta piesa de schimb are rolul de a echilibra perfect utilajul si de a sustine in siguranta greutatea lui, in totalitate.

Foloseste cu incredere serviciul nostru gratuit de consultanta!
Echipa noastra a reusit sa intretina o comunicare foarte stransa si eficienta cu clientii, iar nevoile lor sunt astfel solutionate cu promptitudine! Oferim un serviciu gratuit de consultanta tuturor celor care cumpara de la noi! Cu alte cuvinte, oricare ar fi situatia in care te afli, ne poti apela pentru sfaturi si indrumari! Putem chiar sa trimitem o echipa catre tine, indiferent unde te afli, pentru a te ajuta sa pui utilajul in miscare, atunci cand situatia o impune.

Acest pivot Komatsu WB150 detine o binemeritata garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica! Poti avea incredere in aceasta piesa atat de recomandata pentru rezistenta ei!

Daca este piesa cautata si vrei sa comanzi un pivot buldoexcavator Komatsu WB150 poti face asta printr-un simplu apel telefonic sau inregistrand cererea ta on-line, in site-ul firmei. Noi ne mobilizam pentru ca cererea ta sa fie prelucrata imediat, iar produsul sa plece catre tine in cel mai scurt timp. Stim cat de important este sa repari utilajul rapid, asa ca majoritatea produselor noastre ajung in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Ele pot fi ridicate si personal din sediul firmei, de pe langa Bucuresti!

Etapa aceasta a montajului este capitala! Noi recomandam montajul pieselor de schimb exclusiv in atelierele de specialitate, este sfatul nostru adresat cu seriozitate tuturor clientilor.
O piesa montata corect va avea automat o perioada mai extinsa de functionare, iar posesorul ei se bucura de o investitie profitabila pe termen lung!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produslui: PU1TZN8Q-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura