Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Semiplanetara pentru buldoexcavator Komatsu WB93S-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
HEZ0OFKW-M-CD
Out Of stock
Descriere
Semiplanetara Komatsu WB93S-5 este un produs original, de cea mai inalta calitate, pe care il punem la dispozitia ta. Piesa originala din oferta noastra reprezinta alegerea ideala atunci cand vrei sa inlocuiesti componenta defecta cu un produs care sa extinda durata de viata a utilajului din dotare. Astfel de piese te feresc de eventualele defectiuni cauzate de solutii alternative, reducand, in timp, costurile de reparatie ale buldoexcavatorului tau. Asa ca nu trebuie sa faci prea multe socoteli inainte sa faci o investitie in piesele de top! Alaturi de acestea iti vei asigura linistea si functionarea optima a utilajului!

Cand vine vorba despre inlocuirea pieselor uzate, exista mai multe moduri de a gestiona corect situatiile tensionate. Insa indiferent de conduita pe care o vei adopta, alegerea pieselor de calitate superioara ar trebui sa ramana constanta. Doar acestea sunt cele care te vor scapa de neplaceri si de vizite dese la mecanici. Ce zici? Esti pregatit? Ai decis ca meriti mai mult sau inca te vezi stand cu sudoarea pe frunte langa utilajul defect? Noi zicem ca meriti mai mult! Meriti componente precum aceasta piesa originala Carraro!

Semiplanetara Komatsu WB93S-5 - piesa de care utilajul tau se va bucura mult timp!

O astfel de componenta asigura transmisia de putere intre crucea de planetara si transmisia finala. Furca de planetara reprezinta partea mai scurta a ansamblului planetar, capatul ce transmite cuplul spre pinioanele satelitare. Capatul danturat se monteaza intre pinioanele satelitare.

Serviciul nostru de consultanta te scoate din ceata!

Odata cu infiintarea firmei noastre s-au trasat si niste linii directoare de la care nu ne putem indeparta. Una dintre ele este reprezentata de ajutorul pe care il oferim clientilor nostri. La ce ar fi utile toate informatiile pe care le detinem daca nu am putea sa le punem si in slujba altora? Ne-am facut un scop din a-ti oferi consultanta gratuita, caci ne place teribil sa te stim impacat si cu piesa compatibila in buzunar!

Semiplanetara pentru buldoexcavator Komatsu WB93S-5 pe care ti-o propunem nu vine la tine singura. Aceasta vine insotita de o garantie cu valabilitatea de 6 luni din momentul achizitiei.

Livram semiplanetara Komatsu WB93S-5 in toate localitatile tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Totusi, de esti prin apropiere, te invitam pe la noi! Poti ridica produsul direct de la sediul firmei.

Montajul este un pas deosebit de important din viata unei piese de schimb. Apeleaza doar la specialisti atunci cand inlocuiesti piesele uzate. Doar astfel te poti asigura ca nu vei pierde investitia pe care tocmai ai facut-o!

Specificatii tehnice:

Lungimea axului: 165mm
Diametrul gaurii pentru crucea de planetara: 30mm
Distanta intre sigurantele de prindere a crucii: 80mm
Diametrul axului unde intra in fuzeta: 48mm
Diametrul axului in zona danturata: 46.5mm
Numar dinti: 13
Trimite mesaj
Din Gura in Gura