Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara lunga pentru buldoexcavator Komatsu WB140-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB140-2
Cod produs
8M1FSDY9-M-RE
Out Of stock
Descriere
O astfel de planetara lunga Komatsu WB140-2 este un produs original Carraro, care garanteaza buna functionare a utilajului, pentru un timp indelungat. Aceasta a fost fabricata in cele mai bune conditii, intr-un cadru modern, ce respecta noile standarde. Mai mult, se poate monta si pe Komatsu WB140-2N, Komatsu WB140PS-2 si Komatsu WB140PS-2N. Piesa este livrabila pe baza de comanda.

Pretul foarte avantajos si calitatea superioara transforma aceasta planetara lunga Komatsu WB140-2 in alegerea ideala pentru utilajul tau.

Poti achizitiona piesa ca reper individual sau ca ansamblu planetar complet, insotita de:

Capul de planetara
Homocinetica
2 cruci de planetara

Pentru a beneficia de o reparatia completa si durabila, recomandarea noastra este sa inlocuiesti si bucsa si simeringul de planetara, odata cu planetara lunga. Verifica starea in care se afla pastilele crucilor de planetara si daca acestea sunt deteriorate, iti recomandam sa schimbi si crucile.
In oferta noastra gasesti toate piesele de care ai nevoie. Si daca iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici, vei primi o oferta personalizata!

Personalul calificat al firmei iti sta la dispozitie daca ai intrebari despre produsele si serviciile noastre.

Pentru a plasa o comanda este suficient sa suni la numerele de telefon afisate sau sa completezi formularul de pe site.
Inainte de a comanda, poti verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei.

Iti oferim consultanta gratuita la alegerea pieselor noi.
Stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut? Intreaba despre ea!

O asemenea planetara lunga Komatsu WB140-2 este insotita de un certificat de garantie, valabil 6 luni, de la data achizitiei. Stai fara grija!

Livram produsul in cel mai scurt timp, in toate regiunile Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica ce contine coletul la primire, inainte de a achita.

Pentru a ridica aceasta planetara lunga pentru buldoexcavator Komatsu WB140-2 comandata direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti.

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta piesele noi?

Una dintre echipele de service mobil ale firmei se poate deplasa la punctul de lucru al utilajului, unde poate efectua toate reparatiile necesare. Mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea echipamentului si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai curand.

Pentru detalii, te rugam sa iei legatura cu unul dintre tehnicienii firmei!

Specificatii tehnice

Diametru pastila cruce de planetara: 27 mm
Numar dinti: 22
Diametru la iesire din punte: 42 mm
Diametru dantura: 29.5 mm
Diametru ax: 34 mm
Lungime ax: 67 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura