Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu planetara pentru buldoexcavator Komatsu WB140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
KOMATSU WB140
Cod produs
FI8UGMB9-AL
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam acest ansamblu planetara Komatsu WB140 realizat de Carraro, ce se monteaza pe puntea din fata! Asigura o rezistenta ce va strabate timpul, dar si o fiabilitate de invidiat! Nu trebuie sa iti faci griji nici vizavi de compatibilitatea produsului cu utilajul tau, deoarece aceasta este garantata! Ba mai mult, o eficienta sporita a utilajul tau inseamna o eficienta crescuta a afacerii tale! Alege doar ce e mai bun!

O piesa a utilajului tau s-a uzat si nu stii cum sa o depistezi? Nu e nicio problema! Pe ACN Piese Utilaje ne place sa rezolvam astfel de mistere, mai ales atunci cand ele conduc catre fericirea ta! Suna-ne sau fa-ne o vizita, in depozitul nostrum din Bucuresti, iar noi iti vom raspunde cu drag la orice curiozitate ai avea. Bonus, consultanta este mereu gratuita!

Ansamblu planetara KOMATSU WB140 - atunci cand calitatea vorbeste de la sine!
Gandeste-te la utilajul tau ca la un puzzle! Fiecare element are un loc precis, si, mai cu seama, un scop precis. Doar astfel se poate pune in functiune un mecanism complex, gata sa te ajute zilnic! Cand vine vorba de acest ansamblu planetara, care se monteaza pe puntea din fata, trebuie sa stii ca are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Axul planetarei asigura transmiterea miscarii catre roti, in timp ce capetele cu articulatii au rolul de a mentine rotatia constanta, chiar si la denivelari sau in momentul virajelor.

Ai totul la indemana!
Cand iti doresti sa cumperi elemente cheie ale sistemului de transmisie pentru utilajul tau si nu stii de unde sa incepi, nu uita ca noi suntem alaturi de tine! Departamentul nostru tehnic este pregatit sa iti ofere solutiile de care ai nevoie, dar si informatii suplimentare incepand de la compatibilitatea produsului, pana la montarea acestuia! Si, pentru ca pe ACN Piese Utilaje nevoile tale primeaza, consultanta tehnica este intotdeauna gratuita!

Garantie
A venit coletul si ai gasit in el acest ansamblu planetara pentru buldoexcavator KOMATSU WB140 iar el nu este singur? Asta pentru ca ne asiguram ca punem la fiecare comanda si un certifificat de garantie valabil timp de 6 luni, pentru a scapa de orice motiv de ingrijorare! Defectiunile din fabricatie nu mai sunt un obstacol, iar utilajul tau este pe maini bune!

Livrare
Curierii nostri nu au aripi, dar parca zboara! Altfel, nu stim cum fac sa aduca acest ansamblu planetara KOMATSU WB140 la tine acasa in mai putin de 24 de ore! Tu trebuie doar sa faci o comanda, sau sa ridici produsul chiar de pe raftul din depozitul nostru. Pentru toate acestea iti lasam datele noastre de contact. Te asteptam cu drag!

Montaj
Cand vine vorba de montaj, recomandam intotdeauna specialisti! La cerere, iti punem la dispozitie personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Trebuie doar sa ne suni, prin departamentul tehnic, iar noi ne vom asigura ca iti venim in ajutor cu sfaturi, dar si cu recomandari de profesionisti care sa remedieze orice problema!

Specificatii tehnice

Z=22
Z=22
L=965mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura