Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru buldoexcavator Komatsu WB140-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
KPEDA8V3-S-CD
Out Of stock
Descriere
Nu trebuie sa recurgi la lucruri revolutionare ca sa ai posibilitatea sa schimbi ceva in cadrul afacerii tale. E suficient sa ai o linie dupa care sa te ghidezi. Experienta noastra evidentiaza faptul ca atunci cand te ghidezi dupa calitate, ai toate sansele sa reusesti. Asa ca iti recomandam aceasta bucsa punte Komatsu WB140-2 ce va face treaba minunata in angrenajul utilajului tau!

Atunci cand esti pe cale sa achizitionezi o noua piesa de schimb pentru utilajul tau care e primul lucru pe care il faci? Incotro te indrepti intai? Stim ca ai vrea sa ai piesa doar gandindu-te la ea. Insa deocamdata nu exista posibilitatea aceasta. Daca ar fi existat, noi sigur am fi pus-o in practica. Dar sa stii ca atunci cand cumperi de la noi, lucrurile se misca extrem de rapid. Si cand alegi sa investesti intr-o componenta originala Carraro e si mai bine!

Bucsa punte Komatsu WB140-2 - pentru cei care tin la buldoexcavatoarele lor!

De esti posesor de utilaje, nu trebuie sa fii si expert in functionarea acestora. Iti putem zice noi ce si cum. De exemplu, aceasta bucsa sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu.

Avem o tona de informatii. Ce facem cu ele?

Te intrebam sincer asta. Detinem o sumedenie de informatii din domeniul pieselor de schimb pentru utilaje. Dar ce sa facem cu ele? Aici intervii tu. Ne intrebi, te lamuresti, primesti recomandari. Avem un serviciu gratuit de consultanta ca sa iti venim in ajutor. Apeleaza la cunostintele noastre pentru a face alegerile potrivite!

Aceasta bucsa punte pentru buldoexcavator Komatsu WB140-2 dispune de o garantie de 6 luni, valabila din momentul achizitiei.

Bucsa punte Komatsu WB140-2 va ajunge imediat la tine, prin serviciul de curierat rapid. O fi totul rapid in prezent si timpul insuficient, dar niciodata nu ezita sa consulti site-ul nostru - aici e locul unde piesele de top isi dau intalnire.

Cauti un service de calitate, rapid si eficient pentru montajul noilor piese? Nicio grija. Iti putem face recomandari si in aceasta sfera. Insa nu uita ca un montaj gresit iti ruineaza atat investitia, cat si timpul! Aceasta bucsa se poate monta si pe Komatsu WB140-2N, Komatsu WB140PS-2 si Komatsu WB140PS-2N.

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura