Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cuplaj transmisie pentru buldoexcavator Komatsu WB140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB140
Cod produs
J6GZ4IYB-AS
Out Of stock
Descriere
Atunci cand ai deschidere catre performanta, se deschid usi catre noi oportunitati! Alege sa-ti imbunatatesti modul de a opera cu ajutorul acestui cuplaj transmisie Komatsu WB140 care este o creatie speciala efectuata de atelierele Carraro! Infiltreaza-te si tu in universul nostru tehnic si alege sa lucrezi cu garantia calitatii! Investitia si efortul tau vor merita si se vor reflecta in rezultatul final! Alege acest element tehnic compatibil si cu modelele Komatsu WB140-2 si WB140-2N!
Pentru ca totul sa se desfasoare in armonie, ne-am asigurat ca am creat toate conditiile pentru clientii nostri! Acest lucru se refera la faptul ca ne aprovizionam cu cele mai originale produse si ca am infiintat servicii care servesc intereselor tale! Asa s-a intemeiat serviciul de consultanta gratuita si serviciul de asistenta tehnica, administrate de cei mai bine pregatiti agenti!

Cuplaj transmisie Komatsu WB140 - doza extra de calitate pentru sistemul de transmisie!
Rolul acestei bijuterii tehnice din cadrul pieselor de transmisie, este unul bine definit, cu o importanta semnificativa! El va asigura anclasarea arborelui ce antreneaza cardanul puntii fata, asigurand asfel tractiunea integrala a utilajului. Cuplarea se face hidraulic, iar asigurarea tractiunii se face prin blocarea degajarilor in pintenii pinionului.

Cu un apel iti faci stocul de informatii!
Exploreaza universul nostru imbibat in informatii si foloseste-te de cele de care ai nevoie! Orice informatie care trebuie clarificata, orice nelamurire, ele vor fi puse la punct alaturi de operatorii nostri! In plus, vei afla cateva trucuri care te vor ajuta sa reduci cheltuielile pentru mentenanta si ti se va elabora un plan pentru intretinere! Incearca o astfel de experienta si vei pleca mai mult decat multumit!

Nu ai de ce sa-ti faci griji! Suntem adevarati profesionisti si vom efectua totul ca la carte! Acest cuplaj transmisie pentru buldoexcavator Komatsu WB140 va veni insotit de certificatul care ii confirma garantia de 6 luni in cazul defectiunilor din fabrica!

Ai sunat? Ai comandat? Ne-am mobilizat! Da, atat de repede! Pentru ca stim ce inseamna timpul pierdut in cazul tau! Iti livram acest cuplaj transmisie Komatsu WB140 in timpul record de 24 de ore, oriunde in tara! Doar intra pe pagina noastra de contact!

Punem mare accent pe acest moment din tot acest proces tehnic! Este momentul decisiv care va influenta viitorul utilajului tau! Alege sa efectuezi montajul intr-un atelier de specialitate sub supravegherea profesionistilor! Acest lucru te va scuti de cheltuieli suplimentare si va sustine integritatea piesei pe termen lung!

Specificatii tehnice:

• 12 caneluri cu diametru interior = 35mm
• Diametru exterior (in zona caneluri) = 88mm
• Diametru cuplaj = 97mm
• Inaltime = 72,5mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura