Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru buldoexcavator Komatsu WB140-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB140-2
Cod produs
K0BWPRDH-RE
Out Of stock
Descriere
Vrei sa inlocuiesti capul de planetara acum si sa nu te mai preocupe schimbarea lui pe viitor? Sau vrei sa optezi pentru o varianta „de moment” doar pentru un pret putin mai mic? Si noi mergem tot pe prima varianta! De aceea iti punem la dispozitie acest cap planetara Komatsu WB140-2 din gama noastra de piese originale Carraro.

Aceasta marca este cunoscuta la nivel international pentru performanta adusa utilajului si siguranta oferita operatorului, de aceea iti recomandam produsul cu incredere. Eficienta si rezistenta dovedite de-a lungul timpului iti permit sa lucrezi optim pe o perioada indelungata, indiferent de conditii.

Capul de planetara prezentat in imagini se poate monta si pe modelele: Komatsu WB140-2N si Komatsu WB140PS-2N.

Cap planetara Komatsu WB140-2 - pregatit pentru actiune! Nu ar trebui sa lipseasca din schema utilajului tau!

Insa ansamblul necesita mai multe schimbari pentru a-ti aduce rezultate maxime in lucru, de aceea este recomandat sa verifici si integritatea crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt uzate, aceasta trebuie inlocuita. Daca si dantura planetarei este deteriorata, trebuie sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor. De asemenea, este sugerata inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea semiplanetarei.

Daca toate piesele iti sunt necesare, ti le ofertam la un pret personalizat. Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii si verificam impreuna compatibilitatea cu modelul utilajului tau! Consultanta tehnica este gratuita.

Acest cap de planetara pentru buldoexcavator Komatsu WB140-2 vine la pachet cu un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru orice situatii neprevazute in care nu vei mai plati suplimentar.

Comanda in cursul zilei de azi pentru a-ti livra pachetul maine in localitatea dorita. Mentioneaza in cerere daca doresti sa verifici piesa inainte de ramburs, pentru a nu exista nemultumiri ulterioare in colaborarea noastra. De asemenea, poti alege sa ridici pachetul direct de la punctul nostru de lucru daca esti din Bucuresti, deoarece stocul este permanent disponibil.

Montajul joaca un rol important in functionarea optima a piesei, de aceea iti punem la dispozitie echipa noastra de mecanici. Prin intermediul ei poti programa orice interventie necesara, direct la locatia indicata de tine. In plus, sunt realizate orice reparatii complexe la componentele defecte, pentru a reda rapid functionalitatea utilajului afectat. Suna si afla detalii suplimentare!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura