Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R-2
Cod produs
J6G7Y2WL-RE
Out Of stock
Descriere
Un astfel de cap planetara Komatsu WB91R-2 prezentat in imagini este disponibil pe stoc, fiind ofertat in avantajul tau - un pret care te va incanta! Profita si comanda acum pentru a realiza schimbul in timp util!

El este original Carraro si poate fi expus exploatarilor de lunga durata fara probleme, deoarece materialele din care este realizat au rezistenta ridicata. Datorita acestora si a eficientei cu care opereaza, ai siguranta unui utilaj bine intretinut, ce functioneaza optim in orice conditii.

Cap planetara Komatsu WB91R-2 - pregatit sa faca performanta alaturi de utilajul pe care il detii!

Daca vrei sa asiguri puterea maxima a utilajului, este recomandat sa verifici si integritatea crucii de planetara, mai ales daca urechile planetarei vechi sunt uzate. Daca si dantura planetarei este deteriorata, poate trebuie inlocuite si pinioanele.

Mecanicii recomanda si inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea planetarei.

De asemenea, pentru detalii suplimentare despre aceste piese si compatibilitatea lor cu utilajul tau, pentru o oferta personalizata, suna la unul din numerele afisate! Primesti consultanta tehnica gratuita pentru a avea certitudinea ca achizitionezi piesele noi potrivite.

Certificatul de garantie pe care il primesti la achizitionarea acestui cap planetara Komatsu WB91R-2 este valabil 6 luni de zile. Acesta este orientat catre posibilele defectiuni din fabrica!

Ridicarea personala a pachetului se poate realiza direct de la punctul nostru de lucru din apropierea Bucurestiului. Pentru livrarea acestuia la domiciliu, suna si lasa-ne datele necesare pentru a primi piesa a doua zi lucratoare. Daca mentionezi in comanda de verificare la receptie, curierul va incasa rambursul dupa ce te asiguri de integritatea lui.

Mecanicii nostri te pot ajuta cu montajul pentru a nu fi nevoit sa te deplasezi intr-un service. Suna si programeaza interventia lor pentru a se prezenta in scurt timp la punctul tau de lucru! Serviciile lor iti ofera posibilitatea de a remedia si defectiunile majore ale echipamentului, pentru a avea productivitate maxima in lucru.

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura