Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara buldoexcavator Komatsu WB91R-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R-5
Cod produs
LMOU7JX4-IA
Out Of stock
Descriere
Cap planetara Komatsu WB91R-5 - nu-i asa ca pare piesa potrivita? Chiar este! Un produs original Carraro la un pret care te obliga sa-l achizitionezi! Nu ai cum sa refuzi o astfel de afacere. Practic, cu aceasta planetara cresti valoarea buldoexcavatorului tau. Nici nu-ti mai spunem ca vei vedea diferenta dupa ce inlocuiesti semiplanetara veche, utilajul tau va suporta mult mai bine zilele solicitante! Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi o comanda si coletul pleaca spre tine. Transportul dureaza 24 de ore.

Te asteptam sa apelezi la noi de fiecare data cand ai nevoie. Fie ca este vorba de achizitionarea de piese sau de montajul lor, noi suntem alaturi de tine! Serviciul gratuit de consultanta iti sta la dispozitie in toate zilele lucratoare si este gata sa-ti sara in ajutor cand nu mai stii pe unde sa scoti camasa. Nu trebuie sa disperi nici cand vine vorba de montarea pieselor sau alte reparatii necesare echipamentului tau. Avem un service mobil care abia asteapta sa intervina si sa rezolve orice problema.

Cap planetara Komatsu WB91R-5 - nu refuza o afacere buna!

Planetara este ultima piesa din “lantul” de transmisie, ea transmitand puterea de la cutia de viteze/ diferential la rotile utilajului. Planetara este un ax cardanic, articulat la ambele capete prin care se transmite miscarea de rotatie catre roti. Articulatiile din capetele planetarei au rolul de a permite transmiterea miscarii de rotatie chiar daca exista o diferenta de nivel, o rupere de aliniere. Cele doua articulatii sunt acolo cu un scop foarte important, sa permita miscarea fuzetei si rotii sus-jos la denivelari.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Cap planetara pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-5 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre cap planetara Komatsu WB91R-5 pe care ti-l doresti!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73 mm;
Diametrul pastilei: 27mm;
Lungime ax (fara furca): 128mm;
Lungime parte danturata: 75mm;
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm;
Diametru dantura: 44mm;
Numar dinti: 12.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura