Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara lunga pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R-2
Cod produs
LVPE7XCS-M-RE
Out Of stock
Descriere
O asemenea planetara lunga Komatsu WB91R-2 este un produs original Carraro, pe care il gasesti acum in oferta noastra la un pret de exceptie. Piesa se livreaza in baza unei comenzi. De asemenea, poti comanda planetara separat sau ca ansamblu planetar complet, insotita de:

Capul de planetara
Homocinetica
2 cruci de planetara
Planetara lunga Komatsu WB91R-2 - calitatea face diferenta! Investeste in viitorul utilajului tau!

Odata cu planetara lunga, recomandarea noastra este sa schimbi si bucsa si simeringul pentru planetara. Verifica starea in care se gasesc pastilele crucilor de planetara si, daca sunt deteriorate, inlocuieste si crucile. Pentru a comanda sau pentru a primi informatii despre produsele si serviciile firmei, ne poti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de pe site. Mai mult, personalul nostru calificat iti sta la dispozitie daca doresti asistenta la plasarea comenzii.

La alegerea pieselor noi, beneficiezi de consultanta gratuita. Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici. Succesul tau este si succesul nostru!

O asemenea planetara lunga pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-2 ramane in garantie timp de 6 luni, de la data achizitiei. Aceasta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Prin curierat rapid, aceasta planetara lunga Komatsu WB91R-2 comandata ajunge in cel mai scurt timp, in toate regiunile Romaniei. Plata se face ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica continutul coletului la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica planetara direct de la sediul firmei, te asteptam in apropierea Bucurestiului. Mentioneaza acest aspect in cererea de pe site-ul nostru!

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta piesele noi?
Venim in intampinarea ta cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori pot remedia eficient si rapid toate defectiunile utilajului, in localitatea in care acesta se afla. Pentru remedierea completa si sigura a problemelor tehnice cu care te confrunti, foloseste cu incredere acest serviciu! Pentru informatii suplimentare, te rugam sa iei legatura cu unul dintre tehnicienii firmei!

Specificatii tehnice

Diametru pastila cruce de planetara: 27 mm
Numar dinti: 22
Diametru la iesire din punte: 42 mm
Diametru dantura: 29.5 mm
Diametru ax: 34 mm
Lungime ax: 67 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura