Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara lunga Komatsu CA0046346

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu CA0046346
Cod produs
RMGNODPQ-RE
Out Of stock
Descriere
O astfel de planetara lunga Komatsu CA0046346 este un produs nou, original Carraro, livrabil pe baza de comanda.

Gasesti piesa in oferta noastra la un pret promotional. Principalul avantaj al planetarei lungi este rezistenta crescuta la uzura. Calitatea superioara a piesei garanteaza buna functionare a utilajului, pentru un timp indelungat.

Poti comanda planetara individual sau ca ansamblu planetar complet, impreuna cu:

Capul de planetara
Homocinetica
2 cruci de planetara
Planetara lunga Komatsu CA0046346 - garantia succesului! Cere acum o oferta!

Odata cu planetara, recomandarea noastra este sa inlocuiesti bucsa si simeringul pentru planetara, in cazul in care acestea s-au deteriorat. De asemenea, iti propunem sa verifici si pastilele crucilor de planetara; daca pastilele nu mai sunt intr-o stare optima, schimbarea crucilor de planetara asigura o reparatie completa si durabila.

Pentru a plasa comanda pentru planetara lunga, este suficient sa suni la numerele de telefon afisate sau sa completezi formularul de pe site. Inainte de a comanda, verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei. Mai mult, iti oferim consultanta gratuita la alegerea pieselor noi. Trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba despre ea!

O asemenea planetara lunga Komatsu CA0046346 beneficiaza de o garantie valabila 6 luni, de la momentul achizitiei. Garantia sa vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Livram piesa in cel mai scurt timp, in toate zonele Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Plata se face ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica ce contine pachetul la primire, inainte de a achita. De asemenea, pentru a ridica planetara direct de la sediul firmei, din apropierea Bucurestiului, te asteptam in orice zi lucratoare.

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta piesa fara probleme?
Venim in intampinarea ta cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid toate defectiunile utilajului, la punctul sau de lucru. Reparatia se va realiza intr-un interval de timp optim de la solicitare, astfel ca tu sa iti poti relua activitatea fara intarziere. Pentru informatii suplimentare, te rugam sa iei legatura cu unul dintre tehnicienii firmei!

Diametru pastila cruce de planetara: 27 mm
Numar dinti: 22
Diametru la iesire din punte: 42 mm
Diametru dantura: 29.5 mm
Diametru ax: 34 mm
Lungime ax: 67 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura