Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara lunga pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-2
Cod produs
LJ5QF1KR-M-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta planetara lunga Komatsu WB93R-2 se poate livra pe baza de comanda. Piesa pe care ti-o propunem este originala Carraro si o poti achizitiona la un pret avantajos. Aceasta a fost fabricata in cele mai bune conditii, intr-un cadru modern, ce respecta noile standarde. De asemenea, poti comanda planetara lunga ca reper individual sau ca ansamblu planetar complet, impreuna cu:

Capul de planetara
Homocinetica
2 cruci de planetara
Planetara lunga Komatsu WB93R-2 - calitatea face diferenta! Alege-o cu incredere!

Odata cu planetara lunga, recomandarea noastra este sa inlocuiesti si bucsa si simeringul pentru planetara, pentru a beneficia de o reparatie completa si durabila. Iti sugeram sa verifici si pastilele crucilor de planetara si, in cazul in care acestea sunt deteriorate, sa schimbi si crucile de planetara. Pentru a comanda planetara este suficient sa suni la numerele de telefon afisate sau sa completezi formularul de pe site.

Personalul calificat al firmei este la dispozitia ta daca doresti asistenta la plasarea comenzii sau daca ai intrebari despre produsele si serviciile noastre. Mai mult, iti oferim consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor noi. Trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba despre ea!

O astfel de planetara lunga pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-2 ramane in garantie timp de 6 luni, de la momentul achizitiei.

Livram piesa noua in toate regiunile Romaniei, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Plata se face ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica continutul coletului la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica planetara comandata direct de la noi, te asteptam la sediul firmei, in apropierea Bucurestiului. Contacteaza-ne telefonic sau completeaza cererea de pe site-ul nostru!

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta piesele noi?
Una dintre echipele de interventie mobila ale firmei poate efectua reparatia la punctul de lucru al utilajului. Mecanicii nostri colaboratori, in urma unei diagnoze, pot verifica starea echipamentului si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional. Pentru remedierea sigura si rapida a defectiunilor mecanice cu care te confrunti, foloseste cu incredere acest serviciu! Te rugam sa iei legatura cu departamentul tehnic al firmei, pentru detalii!

Specificatii tehnice

Diametru pastila cruce de planetara: 27 mm
Numar dinti: 22
Diametru la iesire din punte: 42 mm
Diametru dantura: 29.5 mm
Diametru ax: 34 mm
Lungime ax: 67 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura