Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara lunga Komatsu CA0519060

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu CA0519060
Cod produs
F0UNLXAD-RE
Out Of stock
Descriere
Supraincarcarea utilajului sau lipsa de lubrifiant, ruperea urechilor de prindere ale pastilelor crucii de planetara... iata cateva motive sau simptome care arata ca sunt sanse foarte mari sa ai nevoie de o planetara noua, poate chiar aceasta planetara lunga Komatsu CA0519060 din oferta noastra. Magazinul nostru este o platforma tehnica dezvoltata cu multe eforturi si pe rafturile noastre ajung piese de schimb ce au trecut si prin filtrele noastre exigente. Putem aduce catre tine orice piesa de schimb ne soliciti, indiferent in ce parte a lumii se fabrica.

Planetara lunga Komatsu CA0519060 - fabricata in cele mai bune conditii, intr-un cadru modern, ce respecta noile standarde!

O asemenea planetara lunga Komatsu CA0519060 este fabricata intr-un laborator tehnic de ultima generatie, in administrarea caruia se afla cea mai dinamica echipa de ingineri. Experienta lor ne aduce un plus de incredere, mai ales ca produsul despre care vorbim este prelucrat dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic si testat pentru siguranta utilizatorilor.

Planetara preia cuplul de la diferential si il transmite catre reductorul transmisiei finale, executandu-si rolul eficient!
Serviciu gratuit de consultanta pentru rezultate concrete!

Suntem receptivi solicitarilor tale si extrem de operativi atunci cand trebuie sa actionam! Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate aduce rezultate concrete, daca respecti cateva metode simple propuse de noi.

Te asistam atunci cand trebuie sa iei o decizie si ne asiguram ca va fi una potrivita utilajului pe care il detii
La cererea ta, iti oferim informatii, recomandari si contacte sigure pentru montaj
Alaturi de noi poti obtine un plan personalizat de intretinere pe termen lung al utilajului tau
Suntem gata sa actionam atunci cand esti imobilizat pe teren si ai nevoie de reparatii de urgenta. Trimitem catre tine o echipa de profesionisti colaboratori, care iti vor pune utilajul in miscare

Aceasta planetara lunga Komatsu CA0519060 este o piesa ce merita increderea ta deplina, intrucat detine un certificat de garantie valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca ai verificat compatibilitatea si te-ai hotarat sa achizitionezi o planetara lunga Komatsu CA0519060 plaseaza comanda ta catre agentii de vanzari, telefonic sau direct in site-ul nostru. Noi ne grabim cu expedierea, iar tu vei primi produsul dorit in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare. Comenzile pot fi ridicate si personal, direct din sediul nostru.

Montajul este acel moment cand piesa de schimb are nevoie de interventia unui profesionist cu experienta. Pentru a nu te expune serviciilor indoielnice, ia legatura cu agentii nostri si vei primi o recomandare sigura!

Este momentul oportun pentru a verifica si elementele conexe!

Bucsa, simeringul planetarei si crucea de planetara trebuie verificate si inlocuite atunci cand prezinta semne de uzura. Acesta este momentul cel mai bun pentru a imbunatati elementele conexe, iar utilajul tau va primi un montaj optim.

Specificatii tehnice

Lungime ax: 668mm
Diametru ax la iesirea din punte: 42mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura