Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-2
Cod produs
C31V8NB9-M-RE
Out Of stock
Descriere
O asemenea planetara lunga Komatsu WB97R-2 este o piesa originala Carraro, a carei rezistenta crescuta la uzura o transforma in alegerea ideala pentru tine. Produsul este livrabil pe baza de comanda. Nu mai sta pe ganduri! Utilajul tau merita doar ceea ce este mai bun! Mai mult, poti achizitiona planetara lunga ca reper individual sau ca ansamblu planetar complet, impreuna cu:

Capul de bara
Homocinetica
2 cruci de planetara
Ai nevoie de o asemenea planetara lunga Komatsu WB97R-2 pentru utilajul pe care il detii! Calitatea face diferenta!

Odata cu planetara, recomandarea noastra este sa inlocuiesti si bucsa si simeringul pentru planetara. Pentru a beneficia de o reparatie de lunga durata, iti propunem sa verifici starea in care se gasesc pastilele crucilor de planetara; daca acestea sunt deteriorate, recomandam si inlocuirea crucilor. Ia legatura cu personalul nostru calificat si vei primi o oferta personalizata, la un pret avantajos!

Poti comanda produsul cu usurinta, prin apel telefonic la numerele afisate sau online, cu ajutorul formularului de pe site. Daca ai nevoie de asistenta la alegerea pieselor noi pentru buldoexcavator, apeleaza cu incredere la unul dintre consilierii nostri tehnici. Beneficiezi de consultanta gratuita la plasarea oricarei comenzi. In plus, trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba despre ea!

Aceasta planetara lunga Komatsu WB97R-2 ramane in garantie timp de 6 luni, de la momentul achizitiei. Achizitioneaz-o fara grija!

Livram o astfel de planetara lunga Komatsu WB97R-2 comandata in cel mai scurt timp, in toate regiunile Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Plata se face ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica continutul pachetului la primire, inainte de a achita. Pentru a intra direct in posesia planetarei noi, te asteptam de luni pana vineri, la sediul firmei.

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta piesele noi?
Iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei, care poate efectua reparatia la punctul de lucru al utilajului. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia complet si rapid toate problemele care tin de buldoexcavator, intr-un interval de timp optim de la solicitare.
Pentru mai multe informatii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre tehnicienii firmei!

Specificatii tehnice

Diametru pastila cruce de planetara: 27 mm
Numar dinti: 22
Diametru la iesire din punte: 42 mm
Diametru dantura: 29.5 mm
Diametru ax: 34 mm
Lungime ax: 67 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura