Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-2
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru buldoexcavatorul Komatsu WB97R-2 este o componenta noua, originala, care poate fi achizitionata ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:

pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
In oferta noastra gasiti atat pivotul separat cat si kitul de pivoti, la preturi foarte avantajoase.

Pentru a plasa o comanda este suficient sa ne sunati la numerele de telefon afisate sau sa completati formularul de pe site.

Specificatii:
distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
inaltimea totala este de 57-58mm
diametrul la bucsa este de 28mm
Atunci cand faceti lucrari de reparatie la puntea dumneavoastra, va recomandam sa utilizati doar piese originale, datorita rezistentei sporite a acestora la socuri si uzura. Pentru o reparatie durabila, nu doar calitatea produselor este un factor important, ci si manopera. In acest sens, venim in intampinarea dumneavoastra cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa in localitatea in care se gaseste buldoexcavatorul si pot remedia acolo problemele mecanice ale utilajului. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, nu ezitati sa contactati departamentul tehnic al firmei!

Pivotii care functioneaza corect cresc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. Un set nou de pivoti va prelungi durata de exploatare a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor din articulatia de directie. De asemenea, pentru a pastra anvelopele intr-o stare cat mai buna, pentru o vreme indelungata, unghiul acestora de rulare trebuie sa fie optim.

Daca pivotii utilajului dumneavoastra sunt uzati, sunati-ne pentru o oferta cat mai buna!

Produsul ajunge in toate zonele tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica pivotul inferior direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este H3LXJC7F-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura