Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-5E0

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R-5E0
Cod produs
M9XT1O8S-RE
Out Of stock
Descriere
Cu un asemenea set pivot inferior buldoexcavator Komatsu WB91R-5E0 la o calitate inalta, nu vei da gres! Ba din contra, vei face cea mai buna alegere pentru utilajul pe care il detii. Setul nostru pastreaza traditia din depozitul nostru, provenind dintr-un atelier de productie recunoscut din punct de vedere al diversitatii. Puternic, performant si curajos, acesta va pune osul la treaba alaturi de celelalte piese ale utilajului, contribuind la buna functionare a acestuia. Un produs original Carraro, acest set da dovada de o rezistenta ce va fi pe masura asteptarilor tale. Mizeaza pe calitatea acestuia intrucat vei avea doar de castigat!

Cu cat ai mai multa grija de starea acestora de sanatate, cu atat piesele de schimb vor rezista temeinic in timp! Asa cum recomanda si producatorul, piesele de schimb au nevoie de o intretinere corespunzatoare. Verifica-le, cu atentie, inainte de inceperea programului de lucru. Fii tu cu un pas inaintea tuturor situatiilor neplacute ce vor sa-ti puna bete in roate. Daca ai intrebari sau nelamuriri, contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne. Raspundem prompt! Stim cat de pretios poate fi timpul!

Set pivot inferior buldoexcavator Komatsu WB91R-5E0 - un pas catre performanta! Utilajul tau merita doar ceea ce este mai bun!
Pionii cei mai importanti de pe tabla de joc, piesele de schimb vin in ajutorul utilajului, asigurandu-se ca acesta munceste la adevarata sa valoare. Inzestrate cu fel de fel de responsabilitati, acestea vor contribui semnificativ la functionarea eficienta a utilajului. Astfel, acest set pivot inferior buldoexcavator Komatsu WB91R-5E0 are rolul de a prinde fuzeta de carcasa puntii, sporind siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului. Se monteaza la puntea din fata!

Servicii de calitate cat mai repede cu putinta!
Tinem la fiecare client ce a ales sa colaboreze cu noi! Motiv pentru care, inca de la inceput, am dezvoltat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Cu noi alaturi, pana si imposibilul devine posibil! Astfel, beneficiezi de:
• Identificari corecte si rapide
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului indiferent de locul in care te afli
• Sugestii si recomandari cu privire la ingrijirea utilajului

Piesele noastre de schimb sunt pregatite sa prezinte toate actele necesare! Certificatul de garantie al acestui set pivot inferior pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-5E0 este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica. Stai fara grija!

Timpul - cea mai importanta resursa de care ai parte! Intrucat stim ca intotdeauna esti pe graba, pasii pentru a comanda sunt simpli. Fie ne contactezi telefonic la unul dintre numerele afisate pe site, fie completezi o cerere, iar piesa de schimb comandata va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Lucram cu cei mai buni curieri! Insa, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam!

Un montaj ca la carte te va tine la distanta de multe situatii neplacute ce vor sa-ti puna bete in roate! Indiferent de usurinta cu care o piesa de schimb poate fi montata, sfatul specialistilor din domeniu nu ar trebui sa lipseasca. Daca ai nevoie de o recomandare, scrie-ne cu incredere!

Specificatii tehnice

Acest set pivot inferior este format din:

• Pivot
• Bucsa sferica
• Saiba conica
• Gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura