Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator Komatsu WB91R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R
Cod produs
T3XWAO6L-ES
Out Of stock
Descriere
Tine-ti utilajele pe teren cat mai mult timp si profita de ajutorul acestora. Utilajele reprezinta masinariile fara de care activitatea ta nu ar putea fi efectuata. Adevarul este ca domeniul in care ai ales sa activezi este unul greu si este strans legat de acestea. Datoria ta fata de utilajele tale este sa le ingrijesti corespunzator si sa le oferi piesele de care au nevoie. O bucsa pivot inferior Komatsu WB91R este piesa necesara pentru prevenirea uzurii din sistemul de transmisie.  Aceasta se potriveste si la modelele Komatsu WB91R-5, Komatsu WB91R-5E0.  Mai este de mentionat faptul ca bucsa sugerata de noi este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau. Recomandam intotdeauna piese de calitate superioara, pentru ca in timp reprezinta o investitie excelenta.

Iti sustinem pasiunea pentru aceste vehicule grele, atat prin piesele originale pe care ti le oferim, cat si prin serviciile noastre.  Este foarte dificil sa lucrezi la cote maxime, fara o echipa in spate, gata sa te ajute sa treci peste orice obstacol. Cei mai in masura sa iti recomande piesele potrivite nevoilor tale sunt chiar profesionistii nostri. Nu mai sta pe ganduri si ia legatura cu noi! Reprezentantii nostri iti dor oferi toate informatiile necesare pentru a-ti creste afacerea!

Bucsa pivot inferior Komatsu WB91R este piesa alaturi de care buldoexcavatorul tau va avea o durabilitate mare!

O bucsa pivot inferior are un rol foarte important in sistemul de transmisie al utilajului tau! Aceasta se comporta ca un element de uzura. Principalele sale responsabilitati sunt preluarea sarcinii si a greutatii dintre punte si fuzeta si asigurarea mobilitatii necesare miscarii fuzetei. Bucsa este cea care suporta uzura pentru a proteja locasul din trompa puntii.

Fie ca piesele tale s-au stricat, fie ca iti doresti sa inlocuiesti piesele vechi cu unele noi, mai performante, te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si afla ce fel de piese se potrivesc utilajului tau! Vei beneficia de suport de la gasirea pieselor necesare, pana la partea de montaj a acestora. Echipa noastra este gata sa accepte provocarea de a te aseza in fata, pe drumul catre succes!

Aceasta bucsa pivot inferior Komatsu WB91R beneficiaza de o garantie pentru defectiunile din fabrica. Certificatul de garantie este valabil 6 luni si va fi regasit in colet.

Contacteaza-ne! Nimic nu este mai simplu decat sa intri in posesia unei bucsa pivot inferior Komatsu WB91R rezistenta. Daca esti departe de sediul nostru, ti-o putem trimite in 24-48 de ore, indiferent unde te-ai afla!

Recomandam ca montajul oricarei piese noi sa fie efectuat de catre un specialist. Doar asa vei fi sigur ca acesta a fost efectuat corect si ca utilajul tau se va bucura de calitatea pieselor sale.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura