Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior Komatsu CA0128881

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu CA0128881
Out Of stock
Descriere
Gasesti mereu in oferta noastra acest pivot inferior Komatsu CA0128881 - reperul ce are rolul de a prinde fuzeta de carcasa puntii. Piesa originala are aici si un pret de exceptie. Disponibilitatea pivotului este imediata si poate fi achizitionat separat sau ca parte din kit-ul complet de pivoti:
- pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice

Plaseaza acum o comanda pentru acest pivot inferior Komatsu CA0128881 - este suficient sa ne suni sau sa completezi formularul de pe site.
Iti recomandam sa folosesti doar piese originale atunci cand doresti sa faci lucrari de reparatie la puntea utilajului tau. Pentru ca ai nevoie de pivoti care sa functioneze corect ca sa ai precizie in manevrare si siguranta in deplasare. Iar cu un nou set de pivoti vei prelungi durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor si a socurilor din articulatia de directie.
Starea buna a anvelopelor utilajului tau, o vreme mai indelungata, depinde si de unghiul de rulare al acestora.

Daca pivotii utilajului din dotare sunt uzati, consilierii nostri tehnici iti vor face o oferta cat mai buna. Contacteaza-ne cu incredere!
Pentru detalii despre piesa sau serviciile pe care noi le putem asigura, ia legatura cu noi. Si ca sa faci o alegere potrivita cu utilajul tau, vei beneficia de consultanta tehnica gratuita. Nu ezita sa ceri departamentului nostru tehnic detalii!

Pentru ca nu putem preveni situatiile neprevazute, le rezolvam rapid, inlocuind piesa defecta cu una perfecta. Acest schimb se poate realiza in prezenta certificatului de garantie, valabil 1 an, pe care il primesti la achizitionare.

Livram acest pivot inferior Komatsu CA0128881 in toate zonele Romaniei, in cel mai scurt timp, prin serviciul de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs.
Pentru a ridica pachetul cu produsul comandat direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi.

Nu ezita sa iei legatura cu noi daca pivotii utilajului sunt uzati. Daca ai nevoie de asistenta la montaj sau carcasa puntii are nevoie de alezare si rebucsare, mecanicii nostri colaboratori pot interveni sigur si rapid asupra utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede.
Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Caracteristici:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Cod produs: OGEDJ2RL-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura