Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R-5 WB91R-5E0
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru buldoexcavatoarele Komatsu WB91R-5 si WB91R-5E0, nou, original, se livreaza din stoc ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
•pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice

Daca te-ai saturat de produse care cedeaza dupa doar cateva utilizari, iti recomandam acest pivot inferior de calitate, pe care il gasesti in oferta noastra la un pret foarte accesibil.

Daca esti in cautarea unui service specializat, aproape de tine, unde sa montezi piesele care te intereseaza, iti punem la dispozitie una dintre echipele noastre de service mobil, care poate efectua lucrarea la punctul de lucru al buldoexcavatorului. Apeland la acest serviciu vei economisi si timp si resurse, si iti vei putea relua activitatea cat mai curand, fara intarzieri sau intreruperi suplimentare.

Specificatii:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

In cazul lucrarilor de reparatie la puntea utilajului, sugestia noastra este sa alegi doar componente de origine controlata, a caror rezistenta crescuta va prelungi durata de exploatare a buldoexcavatorului.

Pivotii care functioneaza corespunzator sporesc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. Un set nou de pivoti va prelungi durata de exploatare a capetelor de bara, prin lipsa socurilor din articulatia de directie. De asemenea, unghiul optim de rulare va mentine anvelopele intr-o stare buna, pentru mai mult timp.

Daca pivotii utilajului sunt uzati, suna-ne acum pentru o oferta cat mai buna!
Livram pivotul inferior pentru buldoexcavatoarele Komatsu WB91R-5 si WB91R-5E0 in cel mai scurt timp, in toate regiunile tarii, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Sediul firmei se afla in Bucuresti, unde te asteptam daca doresti sa ridici personal produsul.

Codul produsului este: I9BC087V-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura