Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior buldoexcavator Komatsu WB91R-5 WB91R-5EO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator Komatsu WB91R-5 WB91
Out Of stock
Descriere
Pivotul superior pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-5 si WB91R-5EO prezentat in imagini este ofertat atat separat cat si alaturi de alte componente ale kitului complet. Recomandarea specialistilor este de a schimba toate piesele uzate din ansamblu, de aceea iti venim in ajutor cu un pret special al kitului. Componentele sale sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale.

Cu toate acestea, pivotul se poate achizitiona simplu, pretul fiind tot in avantajul tau. In plus, el este original, ceea ce favorizeaza schimbul prin eficienta, rezistenta si siguranta oferite in lucru.

Certificatul de garantie ce vine la pachet cu acesta este valabil 1 an de zile.

Trimite-ne datele locatiei tale pentru livrare la domiciliu si vei beneficia de piesa a doua zi lucratoare. Prin mentionarea in prealabil vei putea verifica starea ei in prezenta curierului, achitand rambursul la final.
Poti opta si pentru ridicarea personala direct din sediul firmei aflat in Bucuresti deoarece stocul este permanent disponibil.

Ca sa achizitionezi piesele potrivite este necesar sa verifici compatibilitatea lor cu utilajul. Intreaba un specialist inainte daca ai nevoie de ajutor. Consilierii nostri iti ofera consultanta tehnica gratuita si te ajuta sa gasesti tot ce ai nevoie pentru utilaj. In plus, daca la acesta apar defectiuni majore sau trebuie efectuate reviziile periodice te punem in contact cu unul din mecanicii nostri. Interventia are loc la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp de la solicitare. Suna si afla mai multe sau programeaza montajul piesei achizitionate!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: WI74BRKH-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura