Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R-2
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este extrem de bine utilat si a devenit pe parcursul anilor cel mai complex suport tehnic pe care il poti avea daca activezi in agricultura sau constructii.
Probabil ca utilajul tau are nevoie de cateva imbunatatiri, asa ca afla detalii despre acest pivot buldoexcavator Komatsu WB91R-2 - o clasica optiune din categoria pieselor de transmisie, excelent la pret si oricand disponibil pentru a fi livrat in orice colt al tarii!

Ai incredere in piesele noastre moderne!
Acest pivot pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-2 este fabricat cu extrem de multa responsabilitate si a devenit un etalon al rezistentei, cu cele mai scazute sanse de a se rupe intr-o zi obisnuita de munca!

Piesa de transmisie extrem de durabila, are responsabilitatea de a echilibra perfect utilajul si de a sustine greutatea lui in totalitate, precum si un viraj eficient.
Necesita gresare periodica pentru o durata de viata mai lunga!

Agentii nostri sunt disponibili oricand sa raspunda intrebarilor tale!
Probabil ca ai aflat de serviciul nostru gratuit de consultanta tehnica, asa ca nu ezita niciodata sa apelezi agentii nostri, indiferent care este dificultatea intampinata!
Ai curaj sa pui oricat de multe intrebari, angajatii nostri sunt pregatiti sa iti ofere tot atat de multe solutii eficiente, menite sa creasca succesul afacerii tale!

Acest pivot buldoexcavator Komatsu WB91R-2 se afla in topul pieselor ce merita toata increderea si detine un certificat de garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica, pe care il vei primi la livrarea coletului, alaturi de factura!
Fii mai productiv si invata de la agentii nostri cateva trucuri de buna intretinere a pieselor de schimb, iar durata lor de viata se va extinde neasteptat de mult!

Este piesa cautata? Ca sa cumperi un pivot buldoexcavator Komatsu WB91R-2 - daca ai aflat ca este perfect compatibil cu modelul tau - plaseaza comanda printr-un simplu apel telefonic catre agentii nostri! Poti sa inregistrezi cererea ta si on-line, atunci cand esti convins ca ai luat decizia perfecta!
Noi livram numaidecat produsele tale preferate, in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Exista si posibilitatea de a ridica personal comenzile tale, direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti!

Piesele de schimb au nevoie de un montaj corect, din partea unui profesionist cu experienta, daca vrei ca ele sa functioneze o perioada cat mai indelungata! Altfel, improvizatiile sau serviciile indoielnice pot compromite piesa de schimb in cel mai scurt timp, iar tu vei pierde toata investitia!
Daca nu cunosti astfel de service-uri specializate, cere o recomandare din partea angajatilor nostri si ei te vor ajuta cu drag!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 5U3LYPWC-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura