Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R-2
Cod produs
N50DWAP6-IA
Out Of stock
Descriere
Radiator Komatsu WB91R-2 - la un pret bun, care te va incanta! Componenta pe care ti-o propunem este o componenta noua, o echivalenta de mare succes! Apreciata de clienti si laudata de experti. Acestia ne recomanda acest radiator pentru ca poate inlocui piesa originala fara probleme. Rezultatele obtinute cu utilajul vor fi satisfacatoare. Motorul va putea sa functioneze la capacitate maxima. O poti comanda chiar acum daca ne suni ori daca ne trimiti formularul online - completat cu datele necesare.

Pentru a te ajuta sa comanzi componentele potrivite utilajului si tipului tau de activitate, iti acordam consultanta tehnica gratuita. Este un mod mult mai sigur si rapid sa faci rost de componenta de care are nevoie echipamentul tau. Este important sa te poti sfatui in astfel de situatii cu un specialist. Iar daca o poti face gratuit, cu atat mai bine! Nu uita ca te putem ajuta si cu un montaj profesionist. Putem face interventia chiar la punctul tau de lucru.

Radiator Komatsu WB91R-2 - utilajul va functiona corespunzator!
Functia radiatorului este de a elimina excesul de caldura de la motor. El este o parte a sistemului de racire al motorului. Daca nivelul lichidului de racire este scazut, acest lucru inseamna ca amestecul realizat de antigel si apa, responsabil de mentinerea temperaturii in limite normale nu este corespunzator. Indiferent de natura defectiunii intalnite la nivelul radiatorului, este bine ca starea acestuia sa fie verificata de personal specializat si orice eventuale reparatii sau inlocuiri sa fie facute din timp, pentru a evita agravarea acestora sau deterioararea motorului.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest radiator pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-2 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest radiator Komatsu WB91R-2 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

700x570x180mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura