Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior punte fata Komatsu WB93S-5EO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93S-5EO
Cod produs
7OD8ENX9-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de pivot superior punte fata Komatsu WB93S-5EO original Carraro este o componenta a gamei premium! In plus, fiind expus la conditii de lucru dure si variate, pivotul nostru este conceput pentru a rezista in fata uzurii, coroziunii si impactului. Astfel, poti avea incredere ca investitia ta va dura in timp si iti va aduce beneficii semnificative. Printre cele mai importante metode de a avea un utilaj in perfecta stare, mentenanta la timp si piesele de schimb perfect compatibile sunt in top! Iti recomandam sa achizitionezi corect si inspirat!

Poti avea incredere in specialistii nostri, dar, inca mai mult, poti apela la consiliere tehnica, acolo unde gasesti necesar! Echipa noastra de specialisti este mereu pregatita sa iti ofere consultanta si suport tehnic in alegerea si utilizarea pivotului. Vom identifica impreuna nevoile tale specifice si iti vom oferi solutii personalizate pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Un pivot superior punte fata Komatsu WB93S-5EO este o componenta de toata isprava!
Pivotii sunt foarte importanti pentru stabilitatea utilajului tau in timpul deplasarii. Alaturi de celelalte componente din angrenaj, acest pivot superior care se monteaza pe punte fata preia socurile si previne jocurile in articulatia de directie, pentru mai multa siguranta, dar si pentru a-ti asigura precizie in manevrarea utilajului. Pentru o functionare optima, ar fi bine sa inlocuiesti toate componentele uzate din ansamblu.

Articole premium la fiecare pas!
Afacerea ta depinde de multe aspecte. Achizitiile de piese de schimb sunt unul dintre aspectele definitorii, dar nu singurul. Piesele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii care sa te duca pe drumul cel mai bun. Asta face departamentul nostru de consultanta tehnica gratuita!

Garantie
Un pivot superior punte fata Komatsu WB93S-5EO este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Colaborand cu noi, ai toate certificarile necesare!

Livrare
Livrarea pieselor noastre va decurge intotdeauna perfect, sigur si rapid! Comanda acest pivot superior punte fata pentru buldoexcavator Komatsu WB93S-5EO si el ajunge la tine cat ai clipi! Plaseaza comanda online si ti-l expediem de indata.

Montaj
Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice

d=45mm
D=60mm

Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 62mm/ 72mm

4 gauri cu diametru de 16mm

Prinderea se face in 4 puncte, pe fuzeta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura