Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-5 WB93R-5E0
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru buldoexcavatoarele Komatsu WB93R-5 si WB93R-5E0 este o piesa originala Carraro, al carei raport excelent pret/ calitate o transforma in alegerea ideala pentru utilajul tau.

Te-ai saturat de produse costisitoare care cedeaza dupa doar cateva utilizari? Alege, atunci, un pivot inferior de origine controlata, al carui rezistenta crescuta la uzura si socuri va prelungi durata de exploatare a buldoexcavatorului.

Rolul pivotului cu montare in partea inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa puntii.
Gasesti produsul in stoc, ca reper individual sau ca parte din urmatorul kit complet de pivoti:
•pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice

Detalii tehnice:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Atunci cand puntea utilajului are nevoie de reparatii, recomandarea noastra este sa alegi piese originale.
Pivotii care functioneaza corect cresc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. Un set nou de pivoti va extinde si durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa socurilor si a jocurilor din articulatia de directie. De asemenea, pentru a mentine anvelopele intr-o stare buna, pentru mai mult timp, unghiul acestora de rulare trebuie sa fie optim.

Daca pivotii buldoexcavatorului sunt uzati, suna-ne acum pentru o oferta cat mai buna!
Daca doresti asistenta la montaj sau in situatia in care carcasa puntii are nevoie de alezare sau rebucsare, una dintre echipele de interventie mobila ale firmei poate efectua lucrarea, indiferent de localitatea in care se afla utilajul. Te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic pentru a primi informatii despre acest serviciu!

Livram pivotul inferior in toate zonele Romaniei, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, te asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: K1YE3AHO-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura