Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator Komatsu WB91S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91S
Cod produs
QNC8FL5R-CD
Out Of stock
Descriere
Bucsa pivot inferior buldoexcavator Komatsu WB91S este piesa originala Carraro menita sa iti sara in ajutor ori de cate ori ai nevoie. Ti s-a intamplat ca totul sa mearga ca uns si dintr-o data buldoexcavatorul tau sa nu mai toarca multumit?! Ei bine, noi suntem dornici ca utilajul tau sa isi faca treaba si sa fie multumit c-a primit o piesa calitativa.

Este un lucru demonstrat ca pasiunea noastra se extinde si in afara zidurilor sediului nostru. Ne place ceea ce facem si tocmai de aceea avem si un echipaj mobil gata sa iti rezolve orice problema ai avea. In plus, oriunde te-ai afla, daca nu putem veni noi la tine, iti putem recomanda mecanici priceputi cu care colaboram. Tot ce trebuie sa faci e sa ne spui ce te doare. Sau, mai degraba, ce il doare pe utilajul tau!

O bucsa pivot inferior buldoexcavator Komatsu WB91S te va tine!
Daca te intrebi, asa cum poate multa lume se intreaba, ce e asa de important la o bucsa, iti spunem noi. O astfel de bucsa sferica, calitativa si rezistenta Carraro prelungeste viata capetelor de bara. Viata-i buna cand capetele nu dor, iar anvelopele sunt fericite!

Doar nu te mai gandesti daca trebuie sa alegi piesa asta?!
Echipa noastra de specialisti nu te lasa pana nu te lamureste. Iti raspundem la intrebari, iti recomandam doar piese potrivite utilajului tau. Asa ca decat sa te framanti cu alegerea unei piese, lasa-ne pe noi sa cautam pentru tine. Ne spui ce si cum ii place utilajului tau - in functie de model si seria de pe punte - apoi te relaxezi. Noi iti oferim cele mai bune recomandari. Apeleaza la noi cu incredere!

Ai cumparat o bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator Komatsu  WB91S si dintr-o data rasare gandul: daca se strica? Fii fara grija. Piesa are o garantie de 6 luni. Certificatul si garantia le vei gasi in colet.

O zi, 24 de ore, 1440 de minute. Cam atat dureaza pana cand bucsa pivot inferior buldoexcavator Komatsu WB91S ajunge la tine. Ce sa faci?! Ne place sa fim prompti. Vrem sa stii ca ne si place sa ne intalnim clientii, asa ca te asteptam si la sediu pentru ridicarea produsului. Tu decizi!

Recomandam calduros (nu canicular, dar ai prins ideea) ca piesele sa fie inlocuite intr-un atelier de specialitate. Daca urechile carcasei puntii sunt ovalizate te sfatuim sa te gandesti la alezarea acestora. Echipa noastra se pricepe si la asta! (Doar ca sa stii!)

Specificatii tehnice

Diametru interior 28mm
Diametru exterior 52mm
Inaltime 16mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura