Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior Komatsu CA0027692

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu CA0027692
Cod produs
W9ZB2FP6-ES
Out Of stock
Descriere
Cat de important este pentru tine ca piesele pe care le achizitionezi sa aiba o durabilitate mare? Intrucat acesta este unul din avantajele unei piese de calitate, avem vesti bune! Cautarea componentelor perfecte pentru utilajele tale a luat sfarsit, pentru ca te afli la locul potrivit. Dispunem de o gama larga de produse originale, care se vor imbina perfect printre celelalte componente din angrenajul de piese. O bucsa pivot inferior Komatsu CA0027692 este alegerea ideala care pentru a inlocui vechiul element uzat.

Ce o face atat de speciala este rezistenta materialului din care este realizata. Vei fi surprins cat de mult timp iti va mentine utilajul apt pentru munca. Timpul parca se scurge rapid atunci cand te afli pe teren. Stim cat de mult iti place ceea ce faci si cat de mult iti doresti sa realizezi un numar mare de lucrari. Te sustinem in acest sens prin piesele de calitate pe care le gasesti pe site-ul nostru. De asemenea, iti punem la dispozitie servicii care sa te scoata din orice impas. De acum problemele tale vor gasi solutie imediat, iar ele se vor rezolva mult mai usor!

Bucsa pivot inferior Komatsu CA0027692 este o piesa importanta in sistemul de transmisie!

Bucsa pivot inferior are rolul unui element de uzura. Aceasta preia sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta si asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei. O astfel de componenta este extrem de importanta in sistemul de transmisie al utilajului tau. Este piesa ce sufera uzura pentru a proteja locasul din trompa puntii.

Nu ezita sa soliciti ajutor atunci cand ai nevoie! Suntem alaturi de tine nu doar cu piese, ci si cu o echipa competenta sa iti rezolve problemele. Contacteaza-ne prin serviciul gratuit de consultanta si iti vom respunde la orice intrebare! Impreuna gasim mereu cele mai bune rezolvari, ba chiar mai mult! Ne ocupam de ele tot noi, in timp ce tu te poti concentra la afacerea ta.

Pentru ca oferim produse performante, o bucsa pivot inferior Komatsu CA0027692 iti ofera o garantie de 6 luni de la achizitionarea acesteia. Alaturi de factura, vei gasi certificatul in colet!

Cere o oferta! Indiferent unde, oriunde te-ai afla, noi iti trimitem o bucsa pivot inferior Komatsu CA0027692 prin serviciul de livrare rapid, in 24-48 de ore. Daca e si mai urgent de atat si esti prin zona, te asteptam la noi la sediu!

Pentru o durabilitate cat mai mare a pieselor tale, recomandam sa te asiguri ca montajul acestora a fost efectuat corect. Un specialist este cel mai in masura sa rezolve aceasta problema!

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura