Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru tractor Steyr TVT155

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr TVT155
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru tractorul Steyr TVT155 este un produs original, disponibil imediat pentru livrare, ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
•pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice

In oferta noastra gasiti atat pivotul separat cat si kitul de pivoti, la preturi foarte avantajoase.

Livram piesele in baza unei comenzi. Pentru a plasa o comanda aveti doua optiuni:
-apel telefonic
-completarea formularului de pe site

Odata ce comanda a fost inregistrata, veti fi contactat de unul dintre consilierii firmei, pentru a stabili detaliile.
Personalul calificat al firmei este la dispozitia dumneavoastra daca aveti intrebari sau daca aveti nevoie de asistenta la alegerea componentelor compatibile cu tractorul.

Pentru a va bucura de o reparatie care dureaza, montajul corespunzator al pieselor achizitionate este esential. De aceea, am creat serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - echipele noastre de service mobil se pot deplasa la punctul de lucru al utilajului, unde pot efectua reparatiile necesare. Interventia se va realiza in cel mai scurt timp, astfel ca procesul de productie sa poate fi reluat cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, va rugam sa va adresati departamentului nostru tehnic!

Specificatii:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Atunci cand faceti lucrari de reparatie la puntea tractorului, recomandarea noastra este sa folositi doar componente de origine controlata, datorita rezistentei crescute a acestora la uzura.

Pivotii care functioneaza corect sporesc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. Un nou set de pivoti va prelungi considerabil durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor din articulatia de directie. De asemenea, pentru a pastra anvelopele intr-o stare buna, pentru mai mult timp, unghiul acestora de rulare trebuie sa fie optim.

Pivotul inferior ajunge in toate regiunile tarii, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si aveti posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: O3049UPA-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura