Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru tractor Steyr TVT135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr TVT135
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru tractorul Steyr TVT135 este o piesa originala, care beneficiaza de livrare imediata, din stocul firmei. Produsul nou ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp, insotit de factura si certificatul de garantie, valabil 12 luni, de la data cumpararii.

Puteti achizitiona piesa ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
•pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice

In oferta firmei gasiti atat pivotul separat cat si kitul de pivoti, la preturi foarte avantajoase.

Daca aveti nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii componentelor care va intereseaza, cu tractorul, consilierii nostri tehnici sunt alaturi de dumneavoastra.

Specificatii:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Atunci cand doriti sa faceti lucrari de reparatie la puntea utilajului, recomandarea noastra este sa folositi doar componente de origine. Piesele originale au o rezistenta crescuta, prelungind, astfel, durata de exploatare a tractorului. Pentru o reparatie care dureaza, nu doar calitatea componentelor conteaza, ci si montajul corect al acestora. De aceea, va punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate interveni cu succes asupra utilajului, in localitatea in care acesta se afla. Pentru detalii despre acest serviciu, va rugam sa luati legatura cu departamentul nostru tehnic!

Rolul pivotului inferior este de a prinde fuzeta de carcasa puntii.
Pivotii care functioneaza corespunzator cresc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. Un nou set de pivoti va prelungi durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa socurilor din articulatia de directie. De asemenea, pentru a mentine anvelopele intr-o stare optima, pentru o vreme indelungata, unghiul acestora de rulare trebuie sa fie corect.

Daca pivotii tractorului sunt uzati, nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta cat mai buna!
Produsul ajunge oriunde pe teritoriul Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si aveti posibilitatea de a deschide coletul atunci cand il primiti, inainte de a achita. Pentru a intra direct in posesia piesei, va asteptam in Bucuresti, la sediul nostru.

Codul produsului este: C6ABZ7GD-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura