Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior tractor Steyr 9090M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 9090M
Cod produs
YAVJWO8I-AT
Out Of stock
Descriere
Tractorul tau merita ce este mai bun, doar este principalul tau partener de lucru si, fara el, n-ai putea sa-ti desfasori activitatea. Ofera-i un set pivot inferior tractor Steyr 9090M nou si rezistent si vei vedea ce frumos si eficient va functiona. Se monteaza in partea din fata a puntii si iti ofera siguranta in deplasare si precizie in manevrarea tractorului. Sa nu mai spunem ca, datorita lui, scapi de jocuri in articulatia de directie, prelungind astfel durata de viata a capetelor de bara. Alege calitatea originala Carraro si vei vedea diferenta.

Stim cat de important sa poti lucra fara intreruperi, de aceea, cand intampini probleme tehnice, apeleaza la noi si vom rezolva rapid situatia. In plus, te putem consilia si in privinta intretinerii tractorului tau pe termen lung, astfel incat sa nu mai fii luat prin surprindere de diferite defectiuni. Predictibilitatea conteaza mult intr-o afacere, iar cu o intretinere impecabila, stii cat te poti baza pe utilajul tau. Contacteaza-ne si afla mai multe!

Set pivot inferior tractor Steyr 9090M - te scoate din impas!
Fiecare componenta are rolul sau bine definit in arhitectura utilajului tau, pentru ca totul functioneaza ca un tot unitar. Cand s-a uzat una din piese, este afectat intreg mecanismul. Pivotul care se monteaza in partea inferioara are rolul de a prinde fuzeta de carcasa puntii. Cu acest set pivot inferior tractor Steyr 9090M ai certitudinea ca lucrurile vor merge asa cum iti doresti.

Nu te sfii, intreaba-ne tot ce vrei sa stii!
Experienta acumulata ne-a determinat sa cream un serviciu de consultanta gratutia care sa vina in sprijinul clientilor nostri. De multe ori poti avea nevoie de informatii suplimentare, particularizate utilajului tau sau modului tau de lucru. Ceea ce nu scrie in manualele de utilizare poti afla lesne de la consultantii nostri si iti va prinde bine. Nu-ti mai bate capul, suna-ne si descopera solutii practice si eficiente pentru problemele tale tehnice!

Nu-ti fa griji, pentru acest set pivot inferior tractor Steyr 9090M ai 6 luni de garantie in cazul defectelor din fabrica. Astfel de cazuri sunt rare, dar totusi, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Pentru ca stim cat de pretios este timpul tau, iti livram acest set pivot inferior tractor Steyr 9090M in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Ori, daca-ti este la indemana, te asteptam la sediul nostru de langa Bucuresti.

Setul acesta se monteaza in partea din fata a puntii. Acorda montajului atentia cuvenita. Oricat de calitative ar fi piesele, daca nu sunt montate corect, nu vei avea rezultatele asteptate, ba chiar poti intampina dificultati neprevazute. Ca sa te asiguri ca totul e in regula si utilajul va functiona in parametri optimi, lasa montajul pe mainile specialistilor, care stiu cel mai bine ce aspecte trebuie sa bifeze. Daca nu ai la cine apela, iti trimitem noi o echipa mobila!

Acest set pivot inferior este format din:

pivot
bucsa sferica
saiba conica
gresor
Pivot
4 gauri, diametru 13mm
diametru 25mm
diametru 45mm
Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura