Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara pentru tractor Steyr 9090M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 9090M
Cod produs
CRJVDYI9-IA
Out Of stock
Descriere
Cap planetara tractor Steyr 9090M este un produs pe care sta inscriptionat Carraro! Ai toate motivele sa investesti intr-o piesa de brand care va sustine activitatea tractorului tau. Iar pretul din oferta noastra este imbatabil! Ce sa mai, a dat norocul peste tine! Iti repari utilajul cu o piesa de top la un pret convenabil. Si daca tot esti pornit sa-i cresti valoarea tractorului, atunci ar trebui sa faci reparatia complet si pe langa semiplanetara, sa schimbi si bucsa si simeringul de etansare din fuzeta. Acest model de semiplanetara se potriveste si cu tractoarele Steyr M9094 si Steyr 9094.

Traim in epoca vitezei, cu o planetara facuta pulbere, pana si un melc se considera a fi rapid! Nu amana niciodata reparatiile necesare utilajelor tale. Pierderile provocate de utilajele nefunctionale le vei amortiza mult mai greu decat reparatiile facute la timp! Apeleaza serviciul gratuit de consultanta si hai sa punem bazele unui plan sigur de dezvoltare al afacerii tale! Elanul progresului sta in viteza deciziilor luate corect!

Cap planetara tractor Steyr 9090M - te trece toate hopurile!

Acest cap planetara este o piesa vitala a utilajului, care face parte din sistemul de transmisie. Are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete. Axul central este reprezentat de o bucata din otel, care cupleaza cele doua extremitati si ajuta la miscarea rotilor, la trecerea peste denivelari si la intoarcerea volanului.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantia in ceea ce priveste cap planetara pentru tractor Steyr 9090M se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram oriunde in tara, iar cap planetara tractor Steyr 9090M ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametrul pastilei: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura