Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara pentru tractor Steyr 9100M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 9100M
Cod produs
AX7HVER2-IA
Out Of stock
Descriere
Planetara este un element esential al sistemului de transmisie. Cand nu reuseste sa mai transmita forta rotilor tractorului, noi zicem sa-i transmiti tu urari de bine si un calduros “Adio!” A venit momentul sa achizitionezi cap planetara tractor Steyr 9100M - produs original Carraro! Inlocuirea semiplanetarei uzate cu acest model rezistent si testat serios va garanta o foarte lunga utilizare in conditii grele de activitate. Piesa vine la tine in 24 de ore si este insotita de un certificat de garantie.

Ingrijeste-ti utilajele si vei culege roadele actiunilor tale. Ai grija sa le mentii sanatoase si vor produce constant! Iar daca tii seama de sfaturile consultantilor nostri si faci reparatiile doar in service-uri specializate, unele piese nu vor mai necesita niciodata interventii, ca in cazul semiplanetarei despre care ti-am vorbit mai sus! Afla informatii care te vor ajuta sa economisesti de la serviciul de consultanta! Faci dubla economie, caci serviciul acesta este gratuit!

Cap planetara tractor Steyr 9100M - nu se mai strica niciodata!

Planetarele sunt piese relativ durabile, dar se pot strica din diverse motive. In momentul in care vehiculul prezinta zgomote puternice, este indicat sa mergi la un service. Daca planetara este uzata, poate ceda si, in acest caz, vei ramane cu utilajul in drum. Este indicat sa ii faci revizia periodica si sa nu amani schimbarea capului sau a intregii piese, pentru a nu avea surprize neplacute.

Cere consultanta gratuita oricand doresti!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Cap planetara pentru tractor Steyr 9100M vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil cap planetara tractor Steyr 9100M va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametrul pastilei: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura