Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set planetara pentru tractor Steyr 9090M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 9090M
Cod produs
X4JE9D6I-M-IA
Out Of stock
Descriere
Acest reper original Carraro nu te lasa la greu! Set planetara tractor Steyr 9090M este disponibil imediat pentru livrare, iar pretul avantajos il transforma in alegerea potrivita pentru afacerea ta. Materialele rezistente din care sunt alcatuite piesele confera fiabilitate si tractorul tau va functiona impecabil! Setul este compatibil si cu modelele de tractor Steyr 9094 si Steyr M9094. Nu intarzia sa plasezi comanda, ai nevoie de utilaje functionale!

In fiecare zi lucratoare raspundem solicitarilor tale atat prin telefon, cat si folosind aplicatia WhatsApp. Poti comanda setul in cateva momente si daca utilizezi cererea de oferta din site. Daca vrei sa afli mai multe informatii despre intretinerea echipamentului si despre modul in care poti prelungi durata de exploatare a pieselor noi, consilierii tehnici ai firmei iti vin imediat in ajutor. Mentine-ti utilajele in perfecta stare!

Set planetara tractor Steyr 9090M - pentru utilajele care vor sa fie mobile!

Planetarele sunt piese relativ durabile, dar se pot strica din diverse motive. In momentul in care vehiculul prezinta zgomote puternice, este indicat sa mergi la un service. Daca planetara este uzata, poate ceda si in acest caz vei ramane cu utilajul in drum. Este indicat sa ii faci revizia periodica si sa nu amani schimbarea capului sau a intregii piese, pentru a nu avea surprize neplacute.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Set planetara pentru tractor Steyr 9090M este insotit de un certificat de garantie valabil 6 luni de la momentul achizitiei. Recomandarea noastra este sa pastrezi documentele care insotesc piesele comandate.

Prin curierat rapid, set planetara tractor Steyr 9090M ajunge in cel mai scurt timp, in toate regiunile Romaniei. Metoda de plata este ramburs. Stiai ca poti deschide coletul inainte de a efectua plata, ca sa verifici starea in care piesele au ajuns la tine? De asemenea, daca preferi sa intri direct in posesia setului, il poti ridica de la depozitul nostru.

Ai nevoie de un mecanic de incredere? Atelierul nostru mobil poate efectua un montaj de calitate al pieselor noi, la punctul de lucru al utilajului. Mecanicii nostri colaboratori vor interveni asupra echipamentului in scurt timp de la solicitare si sub atenta ta supraveghere. Pentru informatii suplimentare despre acest serviciu, nu ezita sa iei legatura cu departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice

Setul contine: cap planetara, saibe danturate, siguranta din capatul danturii si oring.

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametru pastila: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura