Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set planetara pentru tractor Steyr 9078

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 9078
Cod produs
1GDI5PO2-M-IA
Out Of stock
Descriere
Cauti un set planetara original, compatibil cu tractorul tau? In oferta noastra gasesti acest set planetara tractor Steyr 9078 special conceput pentru a rezista chiar si in conditii de lucru grele. Acest set reprezinta alegerea potrivita pentru utilajul tau daca esti in cautarea unor piese originale Carraro, la un pret convenabil. Rezistenta crescuta la uzura si disponibilitatea imediata pentru livrare sunt doar doua dintre avantajele piesei. Setul este compatibil si cu modelul Steyr M9078.

Si daca nu stii exact ce se potriveste cel mai bine tractorului tau, atunci suna-ne! Poti sa te bucuri de serviciul gratuit de consultanta care este pus la dispozitia ta in toate zilele lucratoare! De acum nu vei mai pierde vremea in alegerea pieselor de schimb pentru tractorul tau. Consultantii nostri iti vor oferi toate informatiile utile de care ai nevoie pentru a-ti remedia rapid avariile!

Set planetara tractor Steyr 9078 - incearca-l si descopera calitatea!

Pentru a te bucura de o reparatie de durata, iti recomandam ca, odata cu inlocuirea furcii planetara, sa verifici si integritatea crucii de planetara. Daca urechile semiplanetarei vechi sunt deteriorate, atunci se impune si inlocuirea crucii de planetara. In cazul in care dantura semiplanetarei este uzata, atunci este necesar sa verifici cu atentie starea pinioanelor.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Set planetara pentru tractor Steyr 9078 ramane in garantie timp de 6 luni de la momentul achizitiei. Este bine sa pastrezi toate documentele care insotesc piesele comandate.

Livram set planetara tractor Steyr 9078 in cel mai scurt timp, oriunde pe teritoriul Romaniei, prin curierat rapid. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide coletul si de a verifica starea in care piesele au ajuns la tine. Pentru a ridica setul direct de la sediul firmei, te asteptam cu placere.

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta noile componente? Iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate efectua toate reparatiile necesare, in localitatea in care se afla utilajul. Mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea in care se afla tractorul si pot lua toate masurile necesare pentru ca acesta sa functioneze din nou la capacitate maxima. Pentru informatii suplimentare despre acest serviciu, te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei.

Specificatii tehnice

Setul contine: cap planetara, saibe danturate, siguranta din capatul danturii si oring.

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametru pastila: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura