Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior tractor Steyr 9078

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 9078
Cod produs
B3VEH689-AT
Out Of stock
Descriere
Cand pivotii nu mai functioneaza cum trebuie, apar probleme la manevrarea tractorului, caci precizia lasa de dorit. Nici deplasarea nu mai e la fel de sigura, n-ar trebui sa risti. Este de preferat sa faci o inlocuire. Cu un set pivot inferior tractor Steyr 9078 nou-nout remediezi aceste inconveniente si te bucuri de randament maxim din partea tractorului tau. Nici nu s-ar putea altfel cu un produs original Carraro de calitate superioara ca acesta.

De altfel, orice piesa ai avea de inlocuit, iti sugeram sa nu faci rabat la calitate, ca sa nu cheltui mai mult pe termen lung. Eficienta depinde mult de alegerile pe care le faci si, cum nu credem ca-ti place sa irosesti din timpul si banii tai, te sfatuim sa actionezi la timp in tot ce tine de intretinerea utilajelor tale. Contacteaza-ne daca ai nevoie de ajutor, vom fi bucurosi sa ti-l putem oferi!

Set pivot inferior tractor Steyr 9078 - un ajutor de nadejde!
Cat de mica ar fi o piesa, fara ea lucrurile nu pot merge cum ar trebui. Acest set pivot inferior tractor Steyr 9078 are rolul de a prinde fuzeta de carcasa puntii. Astfel, vei avea mai multa siguranta in deplasare, dar si mai multa precizie in manevrarea utilajului. Si, in plus, scapi de jocuri si de socuri in articulatia de directie.

Consultanta gratuita pentru tine!
Cu un plan personalizat de intretinere, utilajul tau va functiona vreme indelungata in parametri optimi. Te ajutam noi sa il realizezi, pentru ca fiecare utilaj are nevoile sale si trebuie sa tii cont de ele. Specialistii nostri isi pun la bataie cunostintele si priceperea in intampinarea nevoilor tale. Daca vrei sa afli mai multe sau nu dai de cap unei probleme, contacteaza-ne! Este gratuit!

Nu-ti fa griji, pentru acest set pivot inferior pentru tractor Steyr 9078 ai 6 luni de garantie in cazul defectelor din fabrica. Astfel de cazuri sunt rare, dar totusi, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Pentru ca stim cat de pretios este timpul tau, iti livram acest set pivot inferior tractor Steyr 9078 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Ori, daca-ti este la indemana, te asteptam la sediul nostru de langa Bucuresti.

Setul acesta se monteaza in partea din fata a puntii. Acorda montajului atentia cuvenita. Oricat de calitative ar fi piesele, daca nu sunt montate corect, nu vei avea rezultatele asteptate, ba chiar poti intampina dificultati neprevazute. Ca sa te asiguri ca totul e in regula si utilajul va functiona in parametri optimi, lasa montajul pe mainile specialistilor, care stiu cel mai bine ce aspecte trebuie sa bifeze. Daca nu ai la cine apela, iti trimitem noi o echipa mobila!

Acest set pivot inferior este format din:

pivot
bucsa sferica
saiba conica
gresor
Pivot
4 gauri, diametru 13mm
diametru 25mm
diametru 45mm
Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura