Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru tractor Steyr CVT 6155

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT 6155
Cod produs
STCFDHWZ-BT
Out Of stock
Descriere
Daca ceea ce cauti este acest pivot inferior Steyr CVT 6155 vei fi surprins in mod placut! Ai ajuns tocmai in locul potrivit. In cazul in care ai probleme cu sistemul de transmisie al tractorului tau Steyr, noi venim sa iti oferim piesa de care ai nevoie.

Sistemul de transmisie al unui tractor permite controlul facil al utilajului, astfel incat operatorul sa isi duca treaba la bun sfarsit. Prin urmare, o singura piesa degradata poate compromite munca pe o perioada extinsa de timp. Pe rafturile noastre vei gasi pivotul cu montare inferioara, un produs original Carraro. Inlocuieste pivotul uzat cu unul nou, durabil.

Poti cumpara produsul individual sau alaturi de kit-ul complet de pivoti:
- pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Pivot inferior Steyr CVT 6155 - asigura buna functionare a utilajului tau!
Inca nu te-ai convins? Gandeste-te la faptul ca pivotul cu montare in in partea inferioara va asigura functionarea optima a utilajului. Un set nou de pivoti va prelungi durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor si socurilor in articulatia de directie.

Ai grija de tractorul tau. Comanda astazi!
Obiectivul nostru este sa te ajutam sa iti poti duce treaba la capat. Gasirea solutiei potrivite pentru problema ta este pasiunea noastra. Astfel, orice detinator de utilaje care se afla in impas, se poate baza pe noi. Fiabilitate, incredere si preturi avantajoase - trei principii esentiale in acest domeniu. Ele sunt baza depozitului nostru. Asadar, aici vei gasi solutia de care ai nevoie pentru a reveni la performanta mult dorita!

Atasat in pachetul ce va ajunge la tine vei gasi un pivot inferior Steyr CVT 6155 si certificatul de garantie, valabil 1 an.

Doresti sa ridici coletul personal de la sediul nostru sau sa il primesti prin curier? Acest pivot inferior pentru tractor Steyr CVT 6155 va ajunge la tine, estimativ, in 24 de ore. Comanda acum pentru o livrare prompta!

Un montaj excelent inseamna un tractor de incredere. Tocmai ce ai cumparat o piesa de schimb originala, perfecta pentru utilajul tau de marca. Pentru ca tu sa beneficiezi de un sistem de transmisie capabil, ai nevoie de un montaj calitativ. Acest proces trebuie indeplinit corect, deoarece el influenteaza in mod direct longevitatea piesei achizitionate. Prin urmare, noi vrem sa te determinam sa apelezi la serviciile unui mecanic profesionist.

Specificatii tehnice
Pivotul cu montare inferioara are rolul de a prinde fuzeta de carcasa puntii.
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1
Trimite mesaj
Din Gura in Gura