Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru tractor Steyr CVT 6145

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT 6145
Cod produs
TI4U1DGQ-BT
Out Of stock
Descriere
Tractoarele Steyr sunt utilaje de incredere si rezistente. Dar si cele mai bune unelte ne mai dau batai de cap din cand in cand. Datorita naturii complicate a sistemului de transmisie, o singura piesa care nu functioneaza corect … De aceea, daca ai nevoie de un pivot inferior Steyr CVT 6145 te regasesti in locul perfect. Vei obtine, de pe rafturile noastre, o piesa fabricata de Carraro, originala si robusta.

Acest pivot poate fi cumparat singur sau ca parte din kit-ul complet de pivoti:
- pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Pretul ramane la fel de avantajos, iar coletul va ajunge la tine repede, prin curier.

Pivot inferior Steyr CVT 6145 - exact ceea ce cautai!
Cu ce te avantajeaza acest pivot? El garanteaza functionarea excelenta a utilajului tau! Un set nou de pivoti inseamna o durata de viata mai lunga a capetelor de bara, elimininand jocurile si socurile in articulatia de directie.

Vrei piese fiabile la un pret avantajos? Noi ti le punem la dispozitie!
Defectiunea unui utilaj este o situatie neplacuta, fie ca este vorba de operarea gresita a tractorului sau de montajul gresit. Tocmai de aceea noi iti punem la dispozitie o selectie larga de piese de schimb originale, Rezistente si etichetate la un pret echitabil, aici vei gasi solutia de care ai nevoie. Echipa noastra este pregatita sa te ajute sa alegi piesa corecta pentru ca tu sa poti reveni la munca numaidecat!

Coletul ce va ajunge la tine contine un pivot inferior Steyr CVT 6145 alaturi de un certificat  de garantie de 1 an.

Vrei sa achizitionezi acest pivot inferior pentru tractor Steyr CVT 6145 in timp util? Plaseaza o comanda si ea va sosi prin curier in circa 24 de ore.

Montajul este un act esential in asigurarea unui rulaj optim al vehiculului tau! Inchipuie-ti ca ai un tractor de marca, ai accesat o piesa de schimb de top, ai toate datele pentru o reusita, insa montajul nu este executat corect. Aceasta actiune afecteaza direct starea de functionare a masinariei tale si poate afecta si capacitatea de functionare a piesei in cauza. Asadar, noi te indemnam sa colaborezi cu un mecanic profesionist!

Specificatii tehnice
Rolul acestui pivot cu montare inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa puntii.

distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
diametru bucsa: 35mm
diametru saiba: 56mm
inaltime: 62mm
Gresor M6x1
Trimite mesaj
Din Gura in Gura